Auto oprema i GPS

(133 proizvoda)

U potrazi si za opremom koja će poboljšati kvalitetu i udobnost vožnje ? Važno je ispuniti sve uvjete koji su potrebni za sigurnu i pouzdanu vožnju, zato morate nabaviti svu potrebnu opremu koja se nudi. Prije kupovine pažljivo pogledajte razne proizvode i pobrinite se da odaberete one koje vam najbolje odgovaraju.

Možete birati između raznih akumulatora, brisača, GPS opreme, kaciga, krovnih kutija i nosača te ostale auto opreme.

Akumulator je uređaj za pohranu električne energije bez koje vaš automobil ne može ni upaliti, tako da je njegova prisutnost prijeko potrebna. Osim automobilskih postoje i akumulatori za motore, brodove, solarni akumulatori i drugi.

Brisači su namijenjeni čišćenju mokrih i prljavih površina vjetrobranskog stakla, posebno su potrebni tijekom padalina. Redovitom upotrebom se troše pa ih je važno redovito mijenjati.

Ako često putujete ili se voziti manje poznatim ulicama koristan će vam biti GPS uređaj. To je sustav za globalno pozicioniranje koji te precizno vodi od točke A do točke B. Postoje GPS uređaji i GPS oprema, među kojom su karte, nosači, antene, punjači, itd...

Kacige su propisane zakonom i zbog toga nužno potreban za vožnju motora, a njihova svrha je da štiti glavu prilikom udaraca.

Posebno korisna auto oprema su krovne kutije i nosači u kojima možete spremiti prtljagu i tako dobiti više prostora u kabini. Među ostalom auto opremom možete pronaći puno proizvoda kao što su kutije za prtljažnik, zaštitni tepisi, navlake za sjedala itd...

Prije kupnje, provjerite da li se odabrana oprema slaže sa proizvođačem, modelom i godištem tvojeg automobila jer bi se u suprotnom moglo dogoditi da je kupljenu opremu nemoguće ugraditi.

Prikaži više
Savjeti 0
133 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka