Dječja oprema

(25435 proizvoda)

Raznovrsnim dječjim priborom želite svom djetetu pružiti najbolju njegu? Kako najmlađima osigurati poučnu i zanimljivu igru? Prije kupovine nekog dijela dječje opreme i pribora provjerite bogatu ponudu raznog praktičnog pribora s kojima će vam vrijeme trudnoće i godine odgoja i brige za dijete biti jednostavnije i uzbudljive.

U kategoriji Dječje opreme i pribora možete pogledati i provjeriti raznoliku dječju opremu, opremu za majke, dječju odjeću i obuću, proizvode za njegu djeteta, razne baby alarme, monitore i ostalo za nadzor djeteta te knjige, bojanke, slikovnice i crtiće.

Među dječjom opremom mogu se naći i krevetići, stolovi za previjanje i prematalice, stolci za hranjenje, ruksaci i nosiljke za bebe, sigurnosna oprema i ograde, košare i srodni proizvodi. Dječji krevetić prije svega mora biti prave veličine, udobnosti i zadovoljavajuće kvalitete izrade. Među stolovima za previjanje možete birati između modela prematalica odnosno podloga za prematanje koje možete staviti na bilo koju ravnu površinu, ali i stolova za previjanje koji imaju ladice ili police za pospremanje pelena i druge djetetove opreme.

U potkategoriji opreme za majke pronaći ćete razne dodatke koji bi majkama trebali olakšati, posebno, prve mjesece djetetova života. Potražite opremu poput izdajalica, jastučića za dojenje i štitnika za bradavice, trudničkog pojasa ili kozmetičkim proizvodima za njegu tijela.

Kako djeca brzo rastu, njihovu je odjeću potrebno često mijenjati. U ponudi možeš naći razne bodije, jakne, kombinezone, trenirke, pelerine i druge komade odjeće te razne cipele, čizmice, tenisice i ostalu obuću.

Za pravilnu njegu i higijenu djeteta pobrinut ćete se pelenama, kadicama, ručnicima, aspiratorima, toplomjerima i proizvodima za njegu dok ćete za hranjenje djeteta trebati bočice, grijače bočica, sterilizatore i/ili dječji pribor za jelo. Izaberite proizvode koji su testirani i koji će omogućiti neometan razvoj zubiju, desni i usne šupljine.

Različite dječje knjige, slikovnice i bojanke potiču maštu kod najmlađih i predstavljaju kvalitetnu vrstu provođenja slobodnog vremena. Knjige i slikovnice potiču djetetovu znatiželju te ga uče ljubavi prema čitanju. Slikovnice su uglavnom namijenjene mlađoj djeci koja su tek počela čitati, dok su dječje knjige namijenjene malo starijoj djeci koja već samostalno čitaju. Prednost dječjih knjiga je u tome da su istovremeno zabavne i poučne te tako predstavljaju odličnu kombinaciju za korisno provedeno vrijeme.

Prikaži više
Savjeti 0
25435 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka