Igračke

(311 proizvod)

Birate onaj savršen poklon svom djetetu ili tražite sitnicu kojom ćete mu uljepšati dan ili ga nagraditi zbog nečega? U kategoriji Igračke i igre pogledajte raznovrsnu ponudu društvenih igara, Lego kocaka, Duplo kocaka za one malo mlađe, lutaka i beba plišanih i drvenih ili didaktičkih i kreativnih igračaka.

Društvene igre obogatit će slobodno vrijeme cijele obitelji jer omogućuju doslovce sate i sate nezaboravne zabave. Neke od najpopularnijih su Monopoly, 5 Sekundi, Activity, Rizik, Scrabble ili Pictionary. Namijenjene su različitim uzrastima, a osim odlične zabave, pomoći će u razvoju i vježbi moždanih vijuga.

U istoj kategoriji pronaći ćete i Lego i Duplo kocke, a odaberite ih ovisno o uzrasti – Lego duplo kocke namijenjene su djeci do pet godina dok su legendarne Lego kocke namijenjene doslovno svima koji uživaju u neograničenom svijetu mašte. od policijske postaje, preko srednjovjekovnog dvorca pa do suvremene arhitekture ili svemirskih brodova, Lego kockice neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Djevojčice svih uzrasta rado se igraju bebama i lutkama koje mogu oblačiti, hraniti i brinuti se za njih kao da su prava djeca. Osim samih lutaka, u kategoriji ćete naći i dodatke za lutke poput kolica, odjeće, kolijevki, ali i Barbie lutke kojima se djevojčice i danas jednako vesele.

Među igračkama na raspolaganju su vam didaktičke i kreativne igračke, koje će ne samo zabaviti djecu nego im pružiti i odličan temelj u učenju i spoznavanju svijeta oko sebe. Tu je i kategorija plišanih igračaka koje uvijek mogu biti dobar odabir bez obzira na djetetovu dob.

Provjerite i različite modele automobila, brodova i igračaka na daljinsko upravljanje poput helikoptera, aviona ili automobila. A za nezaboravnu obiteljsku zabavu u ponudi potražite i slagalice i puzzle različitih motiva i razina težine.

Prikaži više
Savjeti 0
311 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka