Parfumerija

(64 proizvoda)

Trebate pomoć sa odabirom parfema, dezodoransa, toaletne vode ili antiperspiranta koji će odgovarati vašem tipu kože? Svi želimo lijepo mirisati i većina rado koristi parfeme i toaletne vode. Isto tako, svima nam je neugodno kada se jako znojimo i možemo se samo nadati da će dezodorans ispuniti svoju svrhu i spriječiti neugodan miris. Zato je važno da prije kupovine provjerite ponudu, usporedite različite tipove proizvoda i odaberete onaj koji vam se zaista sviđa.

Odabir mirisa počinje razmišljanjem o trenutcima u kojima ga želite koristiti. Ako želite spriječiti neugodne mirise birat ćete između ponude dezodoransa i antiperspiranta. Razlika među njima je u tome da dezodoransi sprječavaju neugodne mirise dok antiperspiranti smanjuju znojenje, samim time i mrlje od znoja na odjeći .

Za ugodan tjelesni miris najvažnija je redovita higijena te upotreba pravog dezodoransa ili antiperspiranta. Ovo su osnovni uvjeti za ugodu i u vrućim ljetnim danima i zimi kada slojevi i slojevi odjeće izazivaju pojačano znojenje. Ako obično dezodorans koristite poslije brijanja ili depiliranja, izaberite onaj namijenjen razdražljivoj i osjetljivoj koži.

Nakon odabira pravog dezodoransa ili antiperspiranta vrijeme je za odabir toaletne vode ili parfema. Razlika među njima krije se u količini aromatičnih tvari, odnosno intenzitetu mirisa koji je daleko snažniji kod parfema nego kod toaletnih voda što istovremeno parfeme čini skupljim i ekskluzivnijim odabirom.

Kada odabirete parfem ili toaletnu vodu, pazite da mirisne note odgovaraju vašem tipu kože, ali i osobnosti. Razmislite o tome sviđaju li vam se više romantični i nježni cvjetni mirisi, tople i jake mirisne note aromatičnog drva ili slatke, zaigrane note voćnog mirisa. Za svakodnevno korištenje odaberite nježan i umjeren miris kojega se nećete brzo zasititi, eksperimentirajte sa moćnijim mirisima koji privlače pažnju i zanimanje.

Prije odabira toaletne vod, parfema ili dezodoransa pripazite na sastav svakog od proizvoda, međusobno ih usporedite i obratite pozornost na dužinu postojanosti mirisa, posebno kod odabira dezodoransa. Različiti brandovi imaju proizvode gotovo jednakih svojstava koji se prodaju po različitim cijenama pa bi vam pažljiv odabir mogao uštedjeti nešto novca.

Prikaži više
Savjeti 0
64 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka