Kućno kino

(217 proizvoda)

Kupuješ novi sistem kućnog kina ili želiš nadograditi stari? Kvalitetne komponente predstavljaju mogućnost jedinstvenih doživljaja za vrijeme gledanja filmova koji će se moći usporediti s doživljajem gledanja filma u kinu. Za dobro kućno kino trebaš nekoliko uređaja koje možeš pogledati prije kupnje, usporediti ih i tako si olakšati odluku.

Na raspolaganju su brojni digitalni i DVD playeri, DVD snimači i videorekorderi, zvučnici, projektori, projekcijska platna te razni dodaci za kućno kino. Naći ćeš, također, i razne komplete sa kojima ćeš, jednom kupnjom, osigurati sve što trebaš.

Digitalni i DVD playeri namijenjeni su projekciji različitih sadržaja koje preko njihove distribucije možeš gledati na televiziji. Imaju različite utore kao što su USB i HDMI, podupiru različite formate audio i video datoteka. DVD snimači i videorekorderi ti omogućuju snimanje sadržaja na različite medije.

U svakom kućnom kinu vrlo su važni i zvučnici. Njih možeš dobiti u različitih sistemima, najčešći je sistem 5.1 u kojem su najjači prednji lijevi i desni zvučnik. Koliko jake zvučnike trebaš, ovisi o prostoru u kojem ćeš ih namjestiti. Pri kupnji zvučnika moraš poštivati njihov raspored jer je to ključno za pravilnu reprodukciju zvuka.

Iako je češća upotreba televizora, za bolji foživljaj gledanja filmova, možeš kupiti projektor i projekcijsko platno. Postoje projektori različitih karakteristika i kvaliteta. Platna ćeš također naći u različitim oblicima: projekcijska platna koja se ručno podižu, motorizirana platna odnosno platna koja se električki podižu, mobilna to jest prijenosna projekcijska platna te fiksna projekcijska platna.

U slučaju da kupuješ u potpunosti novi sistem imaš na raspolaganju brojne komplete te u paketu dobiješ sve potrebne dijelove kućnog kina. Osim toga, na raspolaganju imaš i različite dodatke poput nosača, daljinskih upravljača i stalaka.

Prikaži više
Savjeti 0
217 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka