Dodatna oprema za audio i video

(437 proizvoda)

Želiš osvježiti svoj kućni audio video sistem jer određene opreme nemaš ili je pokvarena? Dodatna oprema za različite elemente će te izbaviti iz dileme i pomoći ti postaviti tvoje kućne uređaje na najviši nivo djelovanja. Prije kupnje pogledaj kompletnu ponudu i otkrij što ti se nudi.

Na raspolaganju su različiti kablovi, konektori, pretvarači signala, dodatna oprema za televizije i MP3 playere te brojni CD playeri.

Različiti kablovi i produžeci povezat će različite uređaje, ovisi o vrsti kabla. U prosječnom domaćinstvu čestu kupnju predstavljaju prvenstveno HDMI kablovi, popularne su također i naprave koje tvoje uređaje štite od električnih udara. Među konektorima i pretvaračima signala naći ćeš i brojne adaptere koji su vrlo korisna i česta stvar pri korištenju audio video uređaja.

U dodatnoj opremi za televizore naći ćeš i različite daljinske upravljače s kojima možeš nadomjestiti možda izgubljene ili pokvarene. Na raspolaganju su također i prijamnici, nosači, antene i ostala korisna oprema.

Svoj MP3 player možeš opremiti novim slušalicama, zvučnicima, etuijem i kablovima, a na raspolaganju su također i brojni punjači s kojima možeš napuniti svoj uređaj.

U istoj ćeš kategoriji naći i različite CD playere, neke više, a neke manje napredne. Imaju različite utore, podupiru različite formate, a razlikuju se s obzirom na to jesu li prijenosni ili fiksni. Prijenosni već imaju vlastite zvučnike dok na fiksne moraš priključiti svoje.

Pri kupnji moraš prvenstveno paziti da izabereš primjerenu opremu koja je kompatibilna s tvojim uređajem, inače ti neće biti od pomoći.

Prikaži više
Savjeti 0
437 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka