Glazbena oprema

(309 proizvoda)

Sviraš neki instrument i zato trebaš dodatnu glazbenu opremu? Obožavaš glazbu i bez nje ne možeš zamisliti život? Prije kupnje pogledaj ponudu i razmisli o tome što ti najviše odgovara i izaberi pravi proizvod za sebe.

DJ oprema, efekti i pedale, mikrofoni, pojačala, ozvučenje i zvučnici, procesori, efekti i konvertori te različita studijska i oprema za snimanje su proizvodi koje trebaš ako se baviš glazbom. Na raspolaganju su ti i različita dodatna oprema i pribor, koferi i torbe, notna literature, stalci, svjetlosni efekti i još mnogo toga.

Ako želiš snimiti svoje sviranje trebaš određenu opremu s kojom možeš zvuk prenijeti na kompjuter. Neophodan dio glazbene opreme je mikrofon, a dobro dođu i različiti zvučnici te efekti i pedale. Za profesionalniju upotrebu si možeš kupiti i ostalu studijsku i opremu za snimanje.

Za vrijeme sviranja instrumenta trebaš notnu literaturu koju je najlakše upotrebljavati tako da ju staviš na notni stalak, a različite stalke trebaš i za druge dijelove opreme kao što je na primjer zvučnik ili mikrofon pa i za same instrumente. Možeš birati između stalaka za gitare, klavijature, puhačke instrumente i gudala te bubnjeve.

U slučaju da namjeravaš svoju glazbenu opremu nositi okolo (na vježbe ili nastup) moraš nabaviti torbu, kufer, vreću ili kutiju gdje opremu možeš staviti i zaštititi od oštećenja. Ako želiš prirediti koncert trebaš svjetla i reflektore s kojima ćeš osvijetliti pozornicu, a možeš koristiti i zanimljive dimne i svjetlosne efekte. Nikako ne smiješ zaboraviti na kablove i konektore jer bez njih ne možeš održati nastup.

Prikaži više
Savjeti 0
309 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka