Muški dresovi

Dresovi su savršen poklon za mlade i za starije osobe, jer su pogodni i za sportske aktivnosti, kao i za aktivnosti u slobodno vrijeme. Želiš izraziti svoju odanost određenoj momčadi ili igraču? Onda pogledaj široku ponudu sportskih dresova i odaberi svoj.

Najveća raznolikost ponude je kod dresova za muškarce, koji su posebno ponosni nositi dres svoje omiljene nogometne ili košarkaške momčadi. Osim nogometnih i košarkaških dresova možeš pronaći zanimljiv asortiman dresova za hokej ili golf i neke druge. Popularni brandovi koji proizvode dresove su Adidas, Nike, Spalding, Yoko i slično divovi u svijetu sportske odjeće.

U ponudi možeš pronaći klasične kratke majice, majice s logom kluba ili pojedinog sportaša u različitim dužinama (kratki rukavi, dugi rukavi, bez rukava, duge hlače, kratke hlače). Određeni modeli uključuju patent ili kapuljaču, a izbor je isključivo na tebi.

Određeni modeli sportskih dresova, koji su također dizajnirani za sportske aktivnosti često su izrađene od materijala koji se brzo suši te prozračnog materijala koji pruža udobnost i lakoću pokreta. Prilikom odabira sportskog dresa, posebno je važno odabrati onaj koji je odgovarajući za tebe s obzirom na željenu svrhu. Osim toga, važno je da se odlučiš za onog sportaša, koji će na tvom dresu predstavljati nešto posebno.

više
Savjeti 0

Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Boja

Vrsta

Dres za

Materijal

Ne propusti

Na Idealno.ba aktivno brinemo za sigurnost korisnika i podataka.

Za prikaz proizvoda i ponuda trgovina pričekaj trenutak

User: 54.224.11.137 411813051

Za dodatna pitanja, pišite na webmaster@ceneje.si