Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Blu-ray filmovi

(1 proizvod)

Na tvoje iskustvo gledanja filmova i serija značajno utječe visoka kvaliteta zapisa videa? Obožavaš HD (high-definition) sadržaj i često gleda 3D filmove? Ako je tako, onda je Blu-ray tehnologija idealna za tebe! S izvrsnom kvalitetom slike daje ti osjećaj nenadmašne realnosti i omogućuje ti da se zaista uživiš u video sadržaj kojeg gledaš.

Blu-ray predstavlja optički disk namijenjen pohranjivanju velike količine podataka i video materijale vrlo visoke rezolucije. Disk je dobio ime prema tehnologiji modernog lasera koji brine za zapisivanje i čitanje pojedinog diska. CD ili DVD diskovi fizički su potpuno iste veličine kao i Blu-ray diskovi ali sami kapacitet Blu-ray diska je 10x veći od kapaciteta DVD-a. Na Blu-ray disk moguće je pohraniti do 50 GB podataka, a razvili su ga predvodnici elektronske, filmske i računalne industrije i to zbog sve većih potreba na području zapisivanja i pohranjivanja podataka.

Blu-ray diskove moguće je reproducirati uz pomoć Blu-ray playera koji osim Blu-ray diskova podržava i reprodukciju ogromnog broja drugih medijskih formata. Blu-ray player u svaki dom donosi novu dimenziju filmskog užitka, u prvom redu zbog reprodukcije spektakularno kvalitetne slike i realističnog zvuka uz koje ćeš imati osjećaj da su tvoji filmski junaci oživjeli.

U ovoj kategoriji možeš birati između brojnih Blu-ray filmova razvrstanih s obzirom na filmsku formu ili žanr. Ako se ubrajaš među avanturističke tipove ljudi, možeš pogledati bogatu ponudu akcijskih i pustolovnih filmova, horora, trilera, kriminalističkih filmova ili znanstvene fantastike. A ako se prilikom gledanja filmova želiš nasmijati pogledaj odličnu ponudu komedija, a u slučaju da od filma želiš izvući i zanimljivu ili poučnu poruku, prepusti se kupovini dobre drame. Bez obzira na to koji žanr ti najviše odgovara, prije kupovine novog Blu-ray diska pretraži ponude u više web trgovina, a to kod nas možeš napraviti na jednom mjestu. Proizvode možeš filtrirati s obzirom na cijenu, popularnost, naziv proizvoda i s obzorom na broj trgovina koje ga prodaju.

Prikaži više
Savjeti 0
1 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka