Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Brand

Kompleti za kućno kino

(2 proizvoda)

Želiš sa samo jednom kupnjom svojoj sobi ponuditi meteorsku nadogradnju? Komplet kućnog kina pravi je način za brzu i kvalitetnu renovaciju koja ti donosi mogućnost kvalitetnog provođenja slobodnog vremena pred televizorom. Prije kupnje detaljno pogledaj šaroliku ponudu različitih artikala i saznaj sve informacije bitne za kupnju.

Na raspolaganju su različiti kompleti koji se međusobno razlikuju prvenstveno po različitoj potpori formata i kvaliteti ozvučenja.

Komplet kućnog kina obično je sastavljen od DVD ili multimedijskog playera i zvučnika. Jedan od glavnih sastavnih dijelova je naravno TV prijemnik kojeg obično kupujemo odvojeno od kompleta. Po želji, možeš nabaviti i platno i projektor te sadržaje gledati na takav način.

Prijemnici se s obzirom na uloženi novac vrlo razlikuju. Postoji klasični DVD prijemnik te prijemnik koji podržava reprodukciju Blu-ray diskova s većom kvalitetom sadržaja. Također se razlikuju s obzirom na potporu različitih formata što funkcionira po načelu: što više, to bolje.

Za kvalitetniji zvuk bitan je i što veći sistem zvučnika to jest sistem 5.1 ili više te potpora za DTS ili Dolby-Digital. Također nemoj zaboraviti raspored zvučnika jer ćeš jedino tako stvoriti realan zvuk. Najrašireniji je raspored 5.1 s dva prednja, jednim centralnim i dva prostorna zvučnika s niskotonskim zvučnikom.

Prije kupnje razmisli koliko je velik prostor gdje će kućno kino biti namješteno jer o tome ovisi izbor sistema i jačine zvučnika. Pozornost također posveti tome koje formate sistem podupire da ne bi pri pokušaju produkcije doživio neugodno iznenađenje.

Prikaži više
Savjeti 0
2 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka