Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Mp3 playeri

(6 proizvoda)

Obožavaš glazbu i želiš da te prati na svakom koraku? S kupnjom novog MP3 playera ćeš si to i omogućiti! Radi se o uređajima na koje spremaš glazbu, a koji su po veličini praktični za korištenje i prenošenje. Player si jednostavno staviš u džep, slušalice u uši i zabava može početi. Prije nego se odlučiš za kupnju, pogledaj šarolik izbor različitih uređaja i međusobno ih usporedi.

Možeš birati među playerima koji se međusobno razlikuju po načinu spremanja datoteka. Postoje playeri s tvrdim diskom i playeri sa flash memorijom.

Playeri s tvrdim diskom su na tržištu već duže vrijeme, značajno za njih je da datoteke jednostavno spremiš u unutarnju memoriju gdje ostanu trajno i uvijek ih se može reproducirati. Značajan je proizvođač Apple koji na različitim modelima nudi različite karakteristike od kojih je jedna od najvažnijih veličina tvrdog diska (u gigabajtima). Većina novijih ima i zaslon u boji te podupire prikazivanje fotografija.

Jeftinija, i u zadnje vrijeme raširena, opcija su MP3 playeri s flash memorijom. Ti sadržaje za razliku od prije opisanih playera ne spremaju na tvrdi disk nego na umetnutu memorijsku karticu. Mogućnosti kapaciteta su manje, ali su za potrebe prosječnog korisnika dovoljno velike.

Pri kupnji moraš razmisliti o cijeni, jer su playeri s tvrdim diskom u prosjeku deset ili dvadeset puta skuplji od onih s flash memorijom. Oboje služe jednakoj namjeni tako dobro da razmisli kupnja kojega ti se više isplati.

Prikaži više
Savjeti 0
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka