Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Brand

Brzina modema (u Kbps)

MIN MAX

Brzina prijenosa (s/stran)

MIN MAX

Kopiranje

Razlučivost ispisa (u dpi)

Skener

Memorija (broj stranica)

MIN MAX

Telefon

Faks uređaji

(1 proizvod)

Krećeš li se u okruženju gdje za slanje i primanje dokumenata nije dovoljna samo elektronska pošta? Zbog delikatnosti se dokumenata, u poslovnom svijetu koriste razni faks uređaji s kojima možeš poslati važne podatke svojem poslovnom partneru bez brige. Prije kupovine razmisli u kakvu će svrhu uređaj biti korišten, te s obzirom na to odaberi pravi uređaj za sebe ili svoj ured.

U ovoj kategoriji mogu se naći uređaji proizvođača Canon, Panasonic i Philips. Faks koristimo s namjerom slanja i primanja dokumenata preko telefonske linije. Prije kupovine dobro pogledaj tehničke značajke, kvalitetu i posebne funkcije koje uređaj nudi. Korištenje je jednostavno i ne zahtijeva mnogo znanja, jer u uređaj staviš list papira, utipkaš broj primatelja i pritisneš »šalji«. Poznajemo analogne i digitalne fax uređaje. Analogni faksevi se danas više gotovo pa i ne koriste, jer su zbog napretka tehnologije puno praktičniji digitalne inačice. Različiti tipovi fakseva razlikuju se po kvaliteti tiskanja koje omogućuju.

Razlikujemo tintne faks uređaje koje pružaju srednju kvalitetu tiskanja, i laserske faks uređaje koji pružaju boji tisak. Korištenje laserskih fakseva je najkorisnija u uredskim prostorima gdje se dnevno pošalje stotine i primi isto toliko dokumenata. U ponudi se mogu naći faks uređaji koji služe i kao multifunkcijski printeri koji u jednom omogućuju printanje, slanje, kopiranje i skeniranje dokumenata.

Preporučeno je da uređaj ima i mogućnost slanja više primatelja odjednom te pohranjivanje fakseva, u slučajevima kada je uređaj bez papira. Telefaks omogućuje i pohranjivanje određenog broja telefonskih brojeva, na nekima možemo uređivati tekst na dokumentu, itd.

Prikaži više
Savjeti 0
1 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka