Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Veličina ekrana (u ")

MIN MAX

Dijagonala ekrana (u cm)

MIN MAX

Tip rezolucije

Nova energetska klasa (2021)

Potrošnja energije (kWh/1000h)

MIN MAX

OLED TV

(91 proizvod)

Želite biti u skladu s najnovijim tehnološkim trendovima i razmišljate o kupnji OLED TV? Da bi izbjegli pogrešnu kupovinu i odabrali uređaj koji će dobro raditi dugo vremena, prije kupnje morate proučiti različite modele i njihove karakteristike.

OLED zasloni nude potpuno drugačiji doživljaj gledanja TV sadržaja od svih ostalih televizora. Njihove prednosti su Smart TV, 3D prikaz, ultra-tanko kućište, oštra slika i intenzivne boje. Specijalnost OLED TV-a koji za osvjetljenje koristi posebno prirodnu tvar - elektro luminiscentni sloj karbonskih vlakana, koja emitira svjetlost pomoću električne struje i omogućuje iznimno visok kontrast i kvalitetu slike. Rezultat ove inovativne tehnologije su znatno lakši i tanji televizori, sa debljinom od oko 0,5 cm.

OLED TV može se pohvaliti sa nevjerojatnim odzivom slike - mapiranje slike u manje od jedne mikrosekunde. Iskustvo gledanja je jednako ugodno za sve gledatelje, bez obzira na to gdje se sjedi, jer je kvaliteta slike ista na svim točkama zaslona, osim toga, sve OLED televizora su SMART i imaju 3D načina gledanja sadržaja. Osobina koja se posebno ističe kod OLED televizora je zakrivljen ekran, što je idealno za filmske večeri s brojnim sudionicima, postavljeni u polukrug. Slika ostaje ista do kuta od 45 stupnjeva.

U kategoriji OLED televizora proizvode možete usporediti s obzirom na opremljenost s DVI, HDMI i VGA ulazima, rezoluciju, podršku za MPEG standard, tip rezolucije i ugrađeni digitalni tuner, te na temelju toga prije kupnje odlučite koji model vas najviše zanima.

Prikaži više
Savjeti 0
91 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka