Erotski darovi

Šaljivi erotski darovi popularan su poklon za proslave rođendana, momačke ili djevojačke večeri koji će zasigurno izazvati puno smijeha i zabave. Ako tražite nešto posebno za pokloniti prijatelju ili prijateljici za rođendan, ako želite razveseliti partnera ili partnericu provokativnim, ali zabavnim poklonom, na pravom ste mjestu. Kako bi vam izbor bio lakši, prije kupovine pogledajte široku ponudu i usporedite cijene.

Kod erotskih šaljivih darova na raspolaganju vam je razni pribor – od kuhinjskih pregača, setova za masažu, setova za modeliranje do društvenih igara sa daškom erotike. Među proizvodima potražite i šaljivi pribor za kuhanje poput kalupa za kolače u obliku penisa, pregača sa golim ženskim grudima ili isklesanim tijelom Apollona. Potražite tave za pripremu jaja u obliku penisa ili razne modele kalupa za led u obliku zavodljivog ženskog tijela.

Ako tražite ono nešto posebno, možete odabrati set kalupa za izradu replike penisa ili vagine, kockice za erotsku igru u dvoje, troje, četvero, šestero :) A svima onima slatkog zuba poklonite jestive tangice ili grudnjak, šaljive lizalice ili kolačiće u obliku penisa.

više
Savjeti 0
® 2022 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka