Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Nekretnine

(0 proizvoda)

Pobrinite se da su vaše, odnosno, unajmljene nekretnine i posjedi pravno uredni i nemojte više gubiti živce sa papirologijom.

Prije nego se uhvatite u koštac sa birokracijom vezanom uz nekretnine, pogledajte sve obrasce i dokumente u našoj kategoriji Nekretnine. Uštedjet će vam dragocjeno vrijeme.

Birajte između različitih dokumenata koji su potrebni za gradnju ili za potvrdu namjene određene nekretnine ili posjeda.

Između ostalog, pronaći ćete i zahtjeve za promjenu građevinske dozvole, različite prijave građevinskoj inspekciji, ugovore o međusobnim odnosima vlasnika stambenih zgrada, ugovore o darivanju ili nasljeđivanju nekretnina te ugovore o najmu .

Osim toga, u ponudi su i dokumenti s kojima možete razriješiti tužbe za ometanje privatnog posjeda, isključujuće postupke u stambenim objektima, izjave stranaka o prigovorima na gradnju i slično.

više
Savjeti 0
0 proizvoda
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
Ne postoji proizvod koji odgovara izabranoj kombinaciji filtera. Pokušaj upotrijebiti drugačiju kombinaciju filtera ili zasebno koristi svaki filter.
® 2023 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka