Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Procesori, efekti, konverteri,...

(6 proizvoda)

Želiš li dočarati barem otprilike isti zvuk kao što ste ga čuješ na najvećim koncertima? Želiš li snimiti pjesmu koja će imati harmoničan i čist zvuk? Pri tome ti može pomoći samo posebna tehnologija koja će sirovi zvuk tvojih pjesama pretvoriti u uredno oblikovanu cjelinu. Prije kupnje pogledaj različite procesore i uređaje koji vam mogu pomoći ostvariti takve snove.

Na izbor imaš puno dinamičkih procesora i efekt procesora, ekvalizatora, skretnica, mikrofonskih predpojačala i drugih uređaja koji pridonose produkciji zvuka.

Dinamički procesori su iz zvučnog zapisa u stanju napraviti profesionalni master zapis i dodati mu čistoću, toplinu i dinamiku. Oni su u stanju pretvoriti različite formate i izvore, digitalne ili analogne, ali postoje velike razlike u cijeni, koja je obično izravno proporcionalna kvaliteti. Multi-band kompresija je idealna za korištenje vokala, bubnjeva, gitare, klavijature, odnosno za različite skupine instrumenata. Efekt procesori obrađuju efekte i multiefekte, a broj tih efekta se razlikuje od modela do modela.

Bitan dio opreme za bolju konačnu melodiju je ekvalizator. S njim možeš regulirati određene sekvence i odstraniti neželjene frekvencije te niske ili visoke tonove. Skretnica se koristi za upravljanje sustava s više zvučnika u lancu, a vrijedi spomenuti i mikrofonska predpojačala kod kojih je poželjan velik dinamički raspon i bešuman signal. Što je bolje predpojačalo, to su manje važni uvjeti snimanja.

Prilikom kupnje bitna je odluka o tome koliko želiš ulagati u ovakvu opremu i kakvi su tvoji ciljevi. Ako si ambiciozan, svakako je bolje potrošiti koju kunu više i osigurati si visokokvalitetne uvjete snimanja.

Prikaži više
Savjeti 0
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka