Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

DJ uređaji

(7 proizvoda)

Svi oni koji se vole prepustiti elektronskim ritmova i plesati na takvu glazbu sigurno su se već upitali kako je to postati DJ. Ako se tu prepoznaješ, prvi je korak sigurno izbor primjerene DJ opreme. Na tržištu je na raspolaganju puno proizvoda s tog područja i teško je izabrati pravu opremu. Rekreativni DJ se često odlučuje za jeftiniju varijantu, dok će profesionalnog DJ-a zanimati prvenstveno kvaliteta. Da bi bio izbor lakši prije kupnje pogledaj široku ponudu DJ opreme.

U DJ opremu spadaju miksete, gramofoni, playeri, kontroleri i ostala oprema. Za kvalitetnu produkciju glazbe svakako trebaš stol za miksanje koji ti omogućuje različite funkcije i visoku kvalitetu zvuka dok napredniji stolovi imaju i MIDI regulatore, programsku opremu i prijenosnik. Pri izboru miksete dobro je provjeriti koliko je jednostavna za prenošenje jer se neke mogu nositi na ramenu dok su druge prevelike i preteške za to.

Dio DJ opreme su gramofoni za koje mnogi misle da su zastarjeli, no tome nije tako. Moderni su gramofoni često opremljeni s USB utorom preko kojega možemo glazbu s ploča prenijeti na kompjuter.

Ključan dio DJ opreme je digitalni player koji ti omogućuje produkciju glazbenih datoteka iz kompjutera. Prije kupnje playera provjeri je li u paketu priložena programska oprema i kakve medije podupire (CD-R, -RW, digitalni mediji preko USB, MP3...).

DJ kontroleri omogućuju kvalitetniji nadzor programske opreme nego što omogućuju miš i tipkovnica. Nadomještaju skupu, osjetljivu i tešku analognu opremu i na taj način olakšavaju rad svakog DJ-a.

Među ostalom DJ op

Prikaži više
Savjeti 0
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka