Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Zimske gume

(0 proizvoda)

Zima se približava, a još uvijek nemaš nove gume? U Hrvatskoj je zimska oprema obvezna kad je kolnik pokriven snijegom ili kada je na kolniku poledica. Ako se želiš voziti sigurno tokom zime, osiguraj si nove zimske gume prije nego što na ceste dođu zimski uvjeti. Prije kupnje provjeri cijelu ponudu i na taj način si olakšaj donošenje odluke.

Možete birati zimske gume raznih proizvođača, od kojih su neki bolje poznati, poput Goodyear, Continental, Michelin, Dunlop i drugi. Također možete pronaći gume praktički svih veličina, od 13 cola i manjih pa do 20 cola i većih.

Veličine guma do 13 cola su namijenjene prvenstveno za manje automobile i kombi vozila, a gume većih promjera se mogu koristiti na vozilima s pogonom na četiri kotača i terenskim vozila. Važno je da montiraš gume koje su pogodne za odabrano vozilo, a bitan faktor je promjer koji mora odgovarati dimenzijama vozila. U slučaju da postaviš prevelike ili premale gume, možeš si prilično oslabiti vozne osobine i time ogroziti vlastitu sigurnost, koja je kod vožnje po snijegu i ledu posebno ugrožena.

Zimske gume su označene s M+S (blato+snijeg) oznakom namjene za zimsku upotrebu. Međusobno se razliku po dubini profila koji je za poštovanje propisa zimskih uvjeta vožnje u većini europskih država dubok minimalno 4 milimetra.

Morate kupiti gume koje vam odgovaraju po brzinskoj klasi (maksimalna dozvoljena brzina) i indeksu opterećenja (maksimalno opterećenje), dok za primjereno postavljanje morate paziti na promjer i širinu gume.

Prikaži više
0 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Ne postoji proizvod koji odgovara izabranoj kombinaciji filtera. Pokušaj upotrijebiti drugačiju kombinaciju filtera ili zasebno koristi svaki filter.
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka