Sportski okvir za naočare JH811 - providno sivo-plavi (vel. L)

Trend cijene
Najbliža trgovina
+ troškovi dostave
Provjerite cijenu dostave u trgovini

Dostupnost

1

Cijena je osvježena jučer u 22:15.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Cvikeri.com - Dioptrijske naočare ponudi
Ponuda trgovine Cvikeri.com - Dioptrijske naočare za proizvod Sportski okvir za naočare JH811 - providno sivo-plavi (vel. L). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač --UNKNOWN--
Boja plava, siva
Naočale za djecu
Cuin CX0000E7E7

Idealno.ba je vodeći portal za usporednu kupovinu u BIH, koji kupcima omogućuje informirane i pametne kupovine. Usporedi ponude trgovina za Sportski okvir za naočare JH811 - providno sivo-plavi (vel. L) i izaberi najbolju. Korektivne naočale iz kategorije Optika je najbolja kupovina, ukoliko želiš kvalitetan proizvod po najboljoj cijeni.

Pročitaj opis proizvoda Sportski okvir za naočare JH811 - providno sivo-plavi (vel. L) i provjeri da li je prikladan za tebe ili pogledaj ostale proizvode marke --UNKNOWN--. Opis i tehnički podaci proizvoda Sportski okvir za naočare JH811 - providno sivo-plavi (vel. L) mogu se razlikovati od onih u web trgovini gdje ćeš obaviti kupnju. Sportski okvir za naočare JH811 - providno sivo-plavi (vel. L) je u slobodnoj prodaji u trgovini Cvikeri.com - Dioptrijske naočare po cijeni koja je navedena pored svakog trgovca u kartici “Trgovine”.

Jamstvo i uvjete garancije za Sportski okvir za naočare JH811 - providno sivo-plavi (vel. L) provjeri u trgovini gdje ga namjeravaš kupiti. Slika za Sportski okvir za naočare JH811 - providno sivo-plavi (vel. L) može biti simbolična, zato prije kupovine u trgovini provjeri radi li se o istom proizvodu.

® 2022 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka