Dioptrijski okvir Kubik Nassau

Trend cijene
Najbliža trgovina
+ troškovi dostave
Provjerite cijenu dostave u trgovini

Dostupnost

1

Cijena je osvježena jučer u 22:15.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Cvikeri.com - Dioptrijske naočare ponudi
Ponuda trgovine Cvikeri.com - Dioptrijske naočare za proizvod Dioptrijski okvir Kubik Nassau. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač KUBIK
Boja plava
Naočale za uniseks
Cuin CX0000E842

Idealno.ba je vodeći portal za usporednu kupovinu u BIH, koji kupcima omogućuje informirane i pametne kupovine. Usporedi ponude trgovina za Dioptrijski okvir Kubik Nassau i izaberi najbolju. Korektivne naočale iz kategorije Optika je najbolja kupovina, ukoliko želiš kvalitetan proizvod po najboljoj cijeni.

Pročitaj opis proizvoda Dioptrijski okvir Kubik Nassau i provjeri da li je prikladan za tebe ili pogledaj ostale proizvode marke KUBIK. Opis i tehnički podaci proizvoda Dioptrijski okvir Kubik Nassau mogu se razlikovati od onih u web trgovini gdje ćeš obaviti kupnju. Dioptrijski okvir Kubik Nassau je u slobodnoj prodaji u trgovini Cvikeri.com - Dioptrijske naočare po cijeni koja je navedena pored svakog trgovca u kartici “Trgovine”.

Jamstvo i uvjete garancije za Dioptrijski okvir Kubik Nassau provjeri u trgovini gdje ga namjeravaš kupiti. Slika za Dioptrijski okvir Kubik Nassau može biti simbolična, zato prije kupovine u trgovini provjeri radi li se o istom proizvodu.

® 2022 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka