Ocean 21 - Aloe Vera
Trend cijene
Najbliža trgovina

Ocean 21 - Aloe Vera

+ troškovi dostave
Provjerite cijenu dostave u trgovini

Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena 12.04.2021. od 22:15.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o CaliVita MultiVitamini ponudi
Ponuda trgovine CaliVita MultiVitamini za proizvod Ocean 21 - Aloe Vera. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač CALIVITA
Boja plava, žuta
Količina (ml/g) 946 ml/g
Cuin CX000117A8

Idealno.ba je vodeći portal za usporednu kupovinu u BIH, koji kupcima omogućuje informirane i pametne kupovine. Usporedi ponude trgovina za Ocean 21 - Aloe Vera i izaberi najbolju. Ljekovi i ostalo iz kategorije Ljekarna je najbolja kupovina, ukoliko želiš kvalitetan proizvod po najboljoj cijeni.

Pročitaj opis proizvoda Ocean 21 - Aloe Vera i provjeri da li je prikladan za tebe ili pogledaj ostale proizvode marke CALIVITA. Opis i tehnički podaci proizvoda Ocean 21 - Aloe Vera mogu se razlikovati od onih u web trgovini gdje ćeš obaviti kupnju. Ocean 21 - Aloe Vera je u slobodnoj prodaji u trgovini CaliVita MultiVitamini po cijeni koja je navedena pored svakog trgovca u kartici “Trgovine”.

Jamstvo i uvjete garancije za Ocean 21 - Aloe Vera provjeri u trgovini gdje ga namjeravaš kupiti. Slika za Ocean 21 - Aloe Vera može biti simbolična, zato prije kupovine u trgovini provjeri radi li se o istom proizvodu.

® 2022 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka