Tko smo

Idealno.ba je vodeći portal za usporedbu cijena u Bosni i Hercegovini koji se i dalje razvija u mnogo više! Korištenjem našeg portala potrošači mogu pronaći sve informacije važne u procesu kupovine te postati dio zajednice online kupaca koja će im pomoći u još pametnijoj kupnju.

Uspoređujući karakteristike proizvoda i njihove cijene, podižemo proces kupovine na još veći nivo, pored stručnih savjeta i uputstava za kupovinu, uključujemo i neprocjenjiva mišljenja drugih korisnika. U glavama korisnika želimo postati prva misao prije kupovine.

Naš fokus je na održavanju ravnoteže između kvalitete informacija koje pružamo i njihove količine. Velik naglasak stavljamo na izgradnju odnosa s našim klijentima i poslovnim partnerima održavajući visoku razinu objektivnosti i transparentnosti. Takvim pristupom pojednostavljujemo poslovanje trgovaca i zadovoljavamo potrebe kupaca omogućavajući im pametnu kupovinu po njihovoj mjeri.

Naša vizija je postati prva misao prije kupovine u umu svakog potrošača te na taj način osigurati uspješno poslovanje našim poslovnim partnerima.

Ovim načinom rada možemo vama, našim budućim poslovnim partnerima omogućiti pristup velikom dijelu hrvatskih potrošača koji bi mogli biti zainteresirani za Vaše proizvode i usluge. Profesionalnim pristupom, prilagođenim različitim potrebama naših poslovnih partnera i brigom za kvalitetu gradimo odnos sa svim našim klijentima tijekom cijelog razdoblja suradnje.

Odnosi sa javnošću: Ivana Galetić     E-mail: info@idealno.ba     Kontakt za medije: +385(0)97 640 82 39