Kontakt

Idealno.ba je najveći bh. portal za usporedbu proizvoda i ponuda na kojem je trenutno objavljeno 915.524 proizvoda iz 97 bh. web trgovina.
Kod nas možeš pregledati i potražiti proizvode u 97 trgovina istovremeno!

Jedini smo portal za usporedbu u BiH na kojem za isti proizvod možeš vidjeti različite cijene u različitim web trgovinama. Klik na najpovoljniju ponudu odvest će te direktno na proizvod u web trgovini u kojoj ćeš obaviti narudžbu ili saznati više informacija o proizvodu.

Pročitajte odgovore na najčešća pitanja o proizvodima, kupovini i trgovcima koji surađuju s Idealno.ba

Ako ne možete pronaći odgovor na vaše pitanje, javite nam se i rado ćemo vam pomoći.

INFORMACIJE O PROIZVODIMA, NARUDŽBAMA I WEB TRGOVINAMA

 • Kako naručiti i platiti proizvod?
  Proizvod potraži na Idealno.ba uz pomoć pretraživača, kategorija ili filtera. Kada pronađeš proizvod koji želiš kupiti, samo si jedan klik daleko od web trgovine koja taj proizvod ima u ponudi i u kojoj ga možeš kupiti.
 • Je li proizvod na zalihama?
  Na stranici s proizvodom klikni na gumb "Više o ponudi" koji će te odvesti u web trgovinu u kojoj možeš provjeriti sve informacije o kupnji proizvoda.
 • Zašto cijena na stranici web trgovine ne odgovara cijeni na Idealno.ba?
  Sve cijene i informacije o proizvodima na Idealno.ba šalju nam web trgovine i iste su informativne prirode. Cijene proizvoda osvježavaju se 3x dnevno zato povremeno može doći do razlike u cijeni. Ako je riječ o drugačijoj pogrešci vezanoj uz cijenu proizvoda, pošalji nam poruku s linkom do proizvoda kako bi mogli provjeriti i što brže ispraviti pogrešku.
 • Kako mogu na Idealno.ba potražiti određeni proizvod?
  Na Idealno.ba za pretraživanje proizvoda možeš koristiti pretraživač, kategorije i filtere za dodatno sužavanje ponude. Ako na Idealno.ba ne možeš naći proizvod, vjerojatno ga nijedna web trgovina nema u svojoj ponudi.
 • Kako doći do web trgovine koje prodaje točno određeni proizvod? Nigdje ne vidim nijednu ponudu. Koja trgovina ima u ponudi ovaj proizvod?
  Ako je na stranici proizvoda napisano "Za ovaj proizvod trenutno nema ponude.", u nastavku obično piše po kojoj je cijeni i u kojoj trgovini taj isti proizvod posljednje bio dostupan.
 • Je li sigurna kupnja u ovoj web trgovini?
  Sve web trgovine koje možeš pronaći na Idealno.ba su provjerene i pouzdane web trgovine. Mišljenja i iskustva drugih kupaca možeš uvijek provjeriti na Certifiedshop.com. Potraži web trgovinu i pročitaj mišljenja kupaca ili opiši svoje iskustvo kupnje.

KOMENTARI, PRITUŽBE NA WEB TRGOVCE ILI PROIZVODE

 • Imam loša iskustva s web trgovinom tj. kupovinom.
  Ocjene i mišljenja o web trgovinama na Idealno.ba možeš napisati i pročitati na našem partnerskom portalu Certifiedshop.com. Potraži web trgovinu i pročitaj mišljenja kupaca ili opiši svoje iskustvo kupnje.
 • Nisam zadovoljan naručenim proizvodom, želim ga vratiti ili zatražiti reklamaciju.
  Za sve narudžbe, reklamacije, pritužbe i ostala pitanja vezana za proizvode obrati se direktno web trgovini u kojoj si kupio/la proizvod. Na Idealno.ba možeš potražiti proizvode, ali samu narudžbu moraš napraviti u izabranoj web trgovini.
 • Zašto prikazujete proizvode koje web trgovina nema na zalihama?
  Sve informacije o proizvodima dostavljaju nam same web trgovine i zato se ponekad dogodi da je proizvod vidljiv na Idealno.ba, ali više nije na zalihama u web trgovini. Trgovine same odlučuju koje će proizvode prikazivati na Idealno.ba.

Niste našli odgovor na svoje pitanje?

Pišite nam i potrudit ćemo se brzo vam odgovoriti.

* Obavezno
* Obavezno
* Obavezno

Svrha obrade, način pohranjivanja i zaštite osobnih podataka te vaša prava opisana su u Uvjeti korištenja.

Zahvaljujemo vam na posalnoj poruci.


Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

IMATE WEB TRGOVINU I ŽELITE ZNATI VIŠE O UPISU PROIZVODA NA IDEALNO.BA?

Objavite svoje proizvode na najvećem bh. portalu za usporednu kupovinu i pridružite se više od 97 web trgovina s gotovo 915.524 dnevno aktivnih ponuda.

UPIŠITE SVOJU TRGOVINU
® 2021 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka