O Idealno.ba

Idealno.ba je vodeći bosanski portal za usporednu kupovinu i praćenje ponuda različitih web trgovaca. U skladu s našim sloganom »Prva misao prije kupovine«, potrošači na portalu mogu pronaći sve informacije koje su im važne u procesu kupovine te postati dio zajednice web kupaca koja omogućava oprezniju i pametniju kupovinu.

Idealno.ba je dio grupe Ceneje u koju su uključeni Ceneje.si, Jeftinije.hr i Idealno.rs, vodeći portali za usporedbu i praćenje ponuda web trgovina u Slovenij, Hrvatskoj i Srbiji. U regiji, korisnicima interneta i mobilnih uređaja omogućujemo svakodnevnu usporedbu oko 1.5 milijuna dnevno aktivnih ponuda gotovo 700 web trgovaca te izbor među 1.000.000 proizvoda u brojnim kategorijama. Grupa Ceneje web trgovcima nudi uređen i transparentan kanal te omogućuje rast manjih web trgovina koje su do sada imale ograničen pristup, a time i manje mogućnosti za razvoj poslovanja.

Kada na Idealno.ba nađeš traženi proizvod, pod oznakom »Trgovine« možeš pogledati sve trgovce koje taj proizvod imaju u svojoj ponudi. Klik na logo trgovine preusmjerit će te u njihovu web trgovinu. Ako ne možeš odabrati proizvod, u svakom koraku pretraživanja za savjet možeš pitati korisnike foruma koji će ti rado pomoći u odabiru.

Neka Idealno.ba bude tvoja prva misao prije kupovine!

Na Idealno.ba ćeš pronaći:

  • usporedbu cijena proizvoda u web trgovinama,
  • forum, na kojem možeš brzo dobiti odgovore na svoja pitanja i pomoći drugim korisnicima,
  • stručne testove proizvoda,
  • usporedbu sličnih proizvoda prema njihovim karakteristikama,
  • iskustva koje drugi korisnici imaju sa pojedinim proizvodima,
  • objašnjenja tehničkih pojmova,
  • vodiče za kupovinu koji će ti olakšati odabir.

Trenutno na Idealno.ba prikazujemo ponudu većine glavnih područja online prodaje: Audio & Video, Auto – Moto, Dom & Vrt, Erotika, Foto, Ljepota i zdravlje, Odjeća i obuća, Uredi i škola, Računalna oprema, Sport, Telefoni te Za djecu.

Za više detalja o načinu korištenja portala Idealno.ba pročitaj Često postavljana pitanja gdje se nalaze upute i savjeti za upotrebu portala. Objašnjeni su i postupci dobivanja informacija o asortimanu, cijenama i stanju zaliha pojedinih trgovina.

Ceneje d.o.o.
Štukljeva cesta 40
1000 Ljubljana Slovenija
E-pošta: info@idealno.ba
Tel: 00 385 97 782 9948

Direktorja: Darko Dujič, Dušan Zábrodský
Matični broj subjekta: 6699421000
OIB: SI87922878
IBAN: 3000 0001 3228 993, otvoren kod SBERBANK d.d.