Oglašavanje

Pridružite se više od 250 web trgovina koje oglašavaju na vodećoj hrvatskoj platformi za usporednu kupovinu i povećajte prepoznatljivost svog branda. Dosegnite neposredan rast prodaje te ciljanjem u specifičnoj kategoriji potencijalne posjetitelje pretvorite u kupce.

200.000+

MJESEČNIH POGLEDA

50 tisuća

MJESEČNIH POSJETITELJA

21% doseg

ONLINE KUPACA U HRVATSKOJ

Pregled oglasnih formata

 • Displaying advertising Potaknite korisnike na kupnju
  • Abrakadabra mobile
  • Mobile slider
  • Billboard
  • Background
  • Abrakadabra
  • Abrakadabra+
  • Video (home)
  • Video (category)
  • Box


  Mobilni format koji utječe na sve faze kupnje korisnika. Prikazan je među proivodima kategorija (2x) te na stranici proizvoda (1x).

  DIMENZIJA
  355 x 120 px, 340 x 120 px, 300 x 120 px

  POZICIJA
  L1, L2, L3, stranice proizvoda


  Mobilni format koji utječe na sve faze kupnje korisnika. Prikazan je među proivodima kategorija (2x) te na stranici proizvoda (1x).

  DIMENZIJA
  355 x 120 px, 340 x 120 px, 300 x 120 px

  POZICIJA
  L1, L2, L3, stranice proizvoda


  Desktop format koji je najbolji u fazi osvješćivanja i istraživanja kupovine. Na posjetitelja ostavlja snažan dojam jer je odlično vidljiv na svim pozicijama.

  DIMENZIJA
  970 x 90 px (razširljivo) ali 970 x 250 px

  POZICIJA
  Početna stranica, L1, L2, L3


  Desktop format koji na posjetitelje najbolje djeluje u početnim fazama kupnje. Stupanj vidljivosti ovog formata vrlo je visok jer zauzima obje strane zaslona.

  DIMENZIJA
  1920 x 1000 px

  POZICIJA
  L1, L2, L3, stranice proizvoda


  Desktop format koji utječe na sve faze kupnje. Prikazan je među proizvodima kategorije (2x) te na stranici proizvoda (1x).

  DIMENZIJA
  610 x 100 px

  POZICIJA
  L1, L2, L3, stranice proizvoda


  Predstavlja desktop oglasni format za detaljno i napredno ciljanje korisnika. Prikazan je na stranici proizvoda iznad svih prikazanih ponuda.

  DIMENZIJA
  610 x 120 px

  POZICIJA
  L1, L2, L3, stranice proizvoda


  Video na početnoj stranici predstavlja desktop oglasni format koji na sve posjetitelje koji su na početku procesa kupnje ostavlja snažan dojam i osigurava visoku vidljivost.

  DIMENZIJA
  970 x 90 px ili 970 x 250 px (oba rastezljiva)

  POZICIJA
  početna stranica


  Video unutar kategorije predstavlja desktop oglasni format koji odašilje snažnu poruku korisnicima koji su trenutno u fazi osvješćivanja i istraživanja.

  DIMENZIJA
  640 x 360 px ili 640 x 480 px

  POZICIJA
  L2, L3


  Desktop format koji na posjetitelje najbolje djeluje u početnim fazama kupnje. Prikazan je na dvjema pozicijama kod popisa proizvoda te vam omogućuje dvostruko isticanje sadržaja.

  DIMENZIJA
  300 x 250 px

  POZICIJA
  početna stranica, L1, L2, L3, stranice proizvoda
 • Savjeti Uvjerite sadržajem i informacijama

  Provjereno uspješan oblik komunikacije s potencijalnim kupcima je i objava sadržaja. S korisnicima Jeftinije.hr na našoj podstranici Savjeti možete svim potencijalnim kupcima predstaviti prednosti određenog proizvoda, novi proizvod ili prodajnu akciju te tako iskoristiti brojne prednosti komunikacije koja vam može donijeti odlične prodajne rezultate. Sadržaj pripremljen u obliku teksta, slike ili videa s poveznicama do vaše web stranice objavit ćemo među našim savjetima.

  • Isticanje savjeta na našoj početnoj stranici(Gregi grafika – screenshot mobile HP s poudarjeno pozicijo nasveta ali ikona)
  • Isticanje savjeta u našim e-novostima
  • Isticanje saveta unutar određene kategorije proizvoda (Gregi grafika – screenshot mobile kategorije s poudarjeno pozicijo nasveta ali ikona)
 • Retargeting Oglašavajte korisnicima tik prije kupovine

  Preduhitrite svoju konkurenciju s ponovnim ciljanjem kojeg umjesto vas radimo mi. Uz našu pomoć možete potražiti točno one ciljane kupce koji su već pregledavali vaše proizvode u izabranim kategorijama.

  S ponovnim ciljanjem ih ponovno nagovorimo te tako vaš oglas komuniciramo samo onim korisnicima koje zanima kupovina proizvoda iz vaše kategorije.

 • E-novosti Dostavite svoj sadržaj u pisanom obliku

  Jeftinije.hr raspolaže s 25.000 e-mail adresa korisnika koji su pretplaćeni na primanje e-novosti te 9.000 e-mail adresa korisnika koji su pretplaćeni na primanje e-kataloga. Korisnike 2x tjedno obaviještavamo o novostima na web stranici, zanimljivim proizvodima te s njima dijelimo praktične savjete za pametnu kupovinu. E-novosti i e-kataloge šaljemo pomoću svjetski poznatog alata za slanje e-poruka Mailchimp koji omogućuje visoku dostavljivost i odlične rezultate. Nakon slanja vaše kampanje vam pripremamo i dostavljamo sve statistike potrebe za ocjenu uspješnosti kampanje. Iskoristite mogućnosti isticanja:

  • predstavljanje vaše tvrtke
  • isticanje savjeta ili PR članka
  • isticanje top proizvoda
  • isticanje kataloga
 • Co-marketing Sudjelujte u partnerskim oglašivačkim akcijama

  Nudimo vam pomoć pri oglašavanju vaše web trgovine i proizvoda koje prodajete u suradnji s matičnim brandom proizvoda. Dugogodišnje iskustvo i povezanost s priznatim brandovima nam omogućuje da vas povežemo s njima i da se pobrinemo za co-marketing na razini dijeljenog budgeta. Primer je screenshot comarketinga med Philips in Mimovrste ali Beko in Bigbang

 • Nagradna igra Istaknite proizvod i povećajte e-mailing bazu

  Uz našu pomoć možete brzo i jednostavno povećati svoju email bazu s GDPR usklađenim kontaktima. Provedbu nagradne igre prepustite našim marketinškim stručnjacima koji će za vas pripremiti odgovarajuću landing stranicu, potrebne grafičke materijale, opće uvjete nagradne igre i pobrinuti se za plaćenu promociju putem različitih marketinških kanala (Email, Facebook, Push notifications, Display advertising,...).

 • Brand Oglašavajte na stranici svog branda

  Želite svoju ponudu istaknuti na stranicama proizvoda koje sadrže samo proizvode određene robne marke? Kod nas je to moguće! Željeni oglasni formati bit će prikazani korisnicima koji pretražuju proizvode točno određenog proizvođača na stranicama proizvoda određenog branda (bez obzira na razinu pojedine kategorije). Primjer https://www.ceneje.si/Proizvajalec/30/philips

 • Trgovina Oglašavajte na podstranici web trgovine

  Želite svoju ponudu istaknuti na stranicama proizvoda koje sadrže samo proizvode određene web trgovine? Oglasne formate u tom slučaju ističemo na stranici trgovine koja sadrži samo proizvode točno određenog trgovca (bez obzira na razinu pojedine kategorije). Tako možete svoje proizvode predstaviti online korisnicima koji traže točno određenu web trgovinu.

 • Katalozi Objavite svoj katalog među trenutno aktualne

  Broj korisnika koji fizički prelistavaju kataloge se proteklih godina drastično smanjio. Baš zato je naša podstranica Katalozi idealna za isticanje vaših aktualnih prodajnih kataloga. Visoka mjesečna posjeta podstranice, ostvaruje idealne uvjete za široku vidljivost vaših aktualnih i akcijskih ponuda, a istovremeno vam štedi visoke troškove povezane s tiskom.

Pišite nam za pripremu posebne ponude

* Obavezno
* Obavezno
* Obavezno
(+385) 097 640 82 39

Hvala vam na poslanoj poruci.


Kontaktirat ćemo vas u najkraćem mogućem roku.

Jeftinije.hr nije web trgovina, sve informacije o proizvodu potraži u web trgovini koja ga prodaje. Svrha obrade, način pohranjivanja i zaštite osobnih podataka i tvoja prava opisana su u Pravilima o privatnosti.

® 2020 Ceneje d.o.o.