Prve nikada ne zaboravljaš

Aktualne teme svaki dan

Sa početne stranice Idealno.ba jednostavno i lako možete pratiti najnovije promjene i aktualni sadržaj koji se obnavlja nekoliko puta na dan.

B2C
B2C

Pretraživanje

Jednostavno, brzo i pregledno pretraživanje sadržaja

Novi koncept pretraživanja kategorija s predloženim top proizvodima. Nova tražilica proizvoda prikazuje traženi proizvod, ali i predlaže srodne proizvode i kategorije.

Forum korisnika

Postavi pitanje i potraži odgovor

Odnosi se na novi koncept postavljanja pitanja i odgovora. Na kojem god dijelu portala se nalazili lako možete pitati što god vas zanima o određenom proizvodu ili uvjetima kupnje.

B2C

Obavijesti o promjenama

Uvijek ćemo vas obavijestiti ili podsjetiti

O svakoj vašoj aktivnost na portalu podobno ćemo vas obavijestiti putem e-maila ili korisničkog profila kako biste uvijek bili u toku sa svim promjenama.

B2C
B2C

Profil korisnika

Imate kontrolu nad svim!

Kao registrirani korisnik možete upravljati podacima na svom profilu, dijeliti sadržaj putem društvenih mreža, odabrati omiljene proizvode, pratiti svoje aktivnosti ...

Sličan sadržaj

Pratite na cijelom portalu

Moduli s relevantnim (povezanim) sadržajem su posvuda na portalu i moguće im je pristupiti sa svake stranice portala. Teško da ćete previdjeti korisne savjete, odgovore, komentare, ...

B2C
B2C

Korisnički redak

Brz pristup vašim aktivnostima

Na dnu stranice nalazi se link preko kojeg imate brz pristup vašem profilu, popisu proizvoda, prikazu zadnje pregledanog sadržaja i obrascu za postavljanje pitanja.

Usporedba proizvoda

Svaki je drugačiji, zato ih usporedite

Sa popisa proizvoda izaberite željene proizvode i međusobno ih usporedite kako biste odabrali najprimjereniji. Usporedbu možete olakšati prikazom razlika među proizvodima, a istovremeno i postavljati pitanje o svemu što vas zanima.

B2C
B2C

Filtriranje proizvoda

Prilagodite prikaz popisa proizvoda

Uz pomoć filtera lako možete doći do prikaza proizvoda po vlastitim željama kako biste lakše i brže mogli pronaći proizvod koji vas zanima.