Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Kamere s memorijom / memorijskom karticom

(0 proizvoda)

Uživaš u snimanju različitih događaja ili priredbi u tvojoj okolici? Najbolji izbor za tebe je kamera s memorijom odnosno memorijskom karticom koja ti omogućuje da snimku spremiš i jednostavno izbrišeš ako nisi zadovoljan ili trebaš više prostora.

Prije kupnje provjeri raznovrsnu ponudu i izaberi opremu za snimanje koja će najbolje uhvatiti trenutke koje ne želiš zaboraviti.

U kategoriji Kamere s memorijom odnosno memorijskom karticom možeš birati između različitih modela kamera. Najpopularnije marke su Sony, JVC, Canon, Panasonic, Samsung i Toshiba. Najveća prednost takvih naprava za snimanje je mogućnost izmjenjivanja i korištenja više memorijskih kartica što donosi više prostora za snimanje. Prije kupnje zato pozorno provjeri koji tip memorijske kartice (MS, SD, SD HC, SD XC) digitalna kamera podupire i pregledaj ima li tvoj kompjuter ugrađen priključak za memorijsku karticu. Izaberi kameru koja će podupirati više memorijskih kartica koje tvoj kompjuter može prepoznati.

Od tehničkih svojstava kamera pozornost namijeni prvenstveno rezoluciji i izaberi kameri s dovoljno velikim brojem slikovnih točaka (više nego 3 milijuna slikovnih točaka) da bi bila slika kvalitetna. Za dugotrajno snimanje bitan je faktor težina kamera jer što je teža i snimanje postaje teže. Da ne bi bilo nepotrebnog drmanja možeš kupiti i stalak za kameru da bi ti snimanje bilo ugodnije i lakše.

Kompleti obično osim kamere uključuju još i punjač, akumulatorske ili obične baterije za ponovno punjenje, dodatni kabel za USB i programsku opremu za montažu koja je različita od proizvođača do proizvođača. Često je dodan i kabel mini HDMI.

Prikaži više
Savjeti 0
0 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Ne postoji proizvod koji odgovara izabranoj kombinaciji filtera. Pokušaj upotrijebiti drugačiju kombinaciju filtera ili zasebno koristi svaki filter.
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka