Tablet računala

(366 proizvoda)

Svi vaši prijatelji već imaju tablet računalo, pa sad o kupovini razmišljate i vi? Možda već imate tablet pa sad tražite neki od dodataka za lakši rad ili vas interesira e-čitač koji vam omogućuje da pročitate svoje omiljene knjige gotovo bilo gdje. Pogledajte bogatu ponudu u kategoriji tablet računala, gdje ćete prije kupnje pronaći upravo ono što vam je potrebno.

Možete odabrati potkategoriju tablet računala, pribor za tablete i e-čitač (e-knjiga). Ako kupujete novi tablet, onda su vam dostupni razni poznati brandovi kao što su Samsung i Apple, čiji se uređaji razlikuju u tehničkim karakteristikama, kao što su veličina zaslona, vrsti bežičnog povezivanja, vrsti i broju izlaza, ugrađenoj web kameri, vrsti procesora, itd. Tableti su zapravo sličnih specifikacija kao obično računalo, dopuštajući puno veću mobilnost i na taj način osiguravaju kupcu korištenje Interneta, stvaranje bilješki, igranje igara i druge funkcije, gdje god se nalaze.

Rad na postojeće tabletima možete uvelike olakšati sa nekim od dodataka, kao što su različite olovke, maskice, kućišta, etui i torbe za zaštitu, nosače i stalci, tipkovnice, punjači, itd. Ako tablet često nosite sa sobom, to povećava opasnost da će se zaprljati ili na neki drugi način oštetiti, stoga možete koristiti zaštitnu torbu, maskicu, kućište ili foliju, a uz pomoć stalka možete staviti tablet u optimalni položaju za posao ili ga možete postaviti na nosač u automobilu. Ako na tabletu mnogo pišete, korištenje dodatne tipkovnice znatno će vam olakšati pisanje.

U kategorijama tablet računala možete izabrati i e-čitače koji vam omogućuje uživanje u čitanju doista bilo gdje, čak i na plaži na suncu. Možete birati između različitih marki i tehničkih karakteristika, kao što su veličina zaslona, kapacitet memorije, mogućnost surfanja internetom, podržanih formata datoteka za čitanje i dodatnih mogućnosti. Za najkvalitetnije iskustvo čitanja e-knjige odaberite e-čitač s elektroničkom tintom koja vam neće naprezati oči, čak i kad je čitate na suncu.

Prikaži više
Savjeti 0
366 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka