Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

DVD

(15 proizvoda)

Ubrajaš se među velike obožavatelje filmske industrije i svaki tjedan pogledaš više od nekoliko filmova? Filmove najčešće gledaš sam/sama ili u njima voliš uživati u društvu? Često posjećuješ kino dvorane ili organiziraš projekcije kod kuće? U svakom slučaju, slažemo se da nema ništa bolje od uživanja u dobrom filmu u ugodnoj atmosferi.

Kod kuće već imaš bogatu zbirku DVD filmova, ali svejedno misliš kako ju treba upotpuniti nekim novim naslovima ili kolekcijom starih klasika? Onda obavezno moraš provjeriti ogroman izbor DVD diskova na Jeftinije.hr. DVD disk je nasljednik CD diska od kojeg se značajno razlikuje prema gustoći zapisa podataka. DVD disk svojevrsni je odgovor filmske industrije koje CD disk zbog svog ograničenog kapaciteta nije mogao zadovoljiti. DVD disk se od CD-a razlikuje i po tome što DVD sadrži regijski kod koji je namijenjen sprječavanju piratstva. Kao odgovor na DVD diskove su nastali i Blu-ray diskovi koji su namijenjeni pohranjivanju velikih količina podataka i video materijala visoke rezolucije.

Na Jeftinije.hr u kategoriji DVD filmovi možeš birati među brojnim proizvodima razvrstanih s obzirom na filmsku formu ili žanr. Ako spadaš u ljubitelje akcije, zanimat ćete akcijski i pustolovni filmovi, znanstvena fantastika ili možda horor filmovi ili trileri. Ako se želiš nasmijati, pogledaj veliku ponudu komedija, a u slučaju da obožavaš romantiku ili velike životne priče predlažemo ti odabir i kupovinu dobre drame. Bez obzira na žanr za koji ćeš se odlučiti, predlažemo ti da prije kupovine DVD-a provjeriš ponudu u više različitih web trgovina. To možeš napraviti kod nas, na jednom mjestu. Proizvode možeš filtrirati s obzirom na cijenu, popularnost, naziv proizvoda i s obzirom na broj trgovina u kojem se prodaje.

Prikaži više
Savjeti 0
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka