Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

All-in-One PC

(15 proizvoda)

Želiš elegantan i k tome moćan PC koji neće zauzeti mnogo prostora? Još prije kupovine pregledaj raznovrsnu ponudu tzv. »sve u jednom« računala i izaberi onog pravog za sebe.

U kategoriju All-In-One PC spadaju različite naprave koje po izgledu dosta odstupaju od ostatka računalnog svijeta. U jednom komadu imaju ugrađene sve potrebne komponente, ekran te što manje kućište. Od proizvođača su tu HP, Apple, Lenovo, Samsung, Asus i ostali. Nude udobnost velikog ekrana, praktičnost kompaktnog oblika, koja je samo malo veća od samog ekrana, imaju ugrađenu kameru, zvučnike i mikrofon te ih možemo opisati kao nekakvu nadogradnju koncepta prijenosnog računala. Dobro se drže kod većine rada običnog korisnika, a prezahtjevne su mu samo najmodernije igrice, montaže videa ili programiranje.

Pri kupovini All-In-One Pc-a pozornost obrati glavnim komponentama kao što su procesor, grafička kartice, operativni sistem, veličina RAM-a i hard diska te druge.

Procesor možemo uvrstiti pod najvažnije djelove računala, jer određuje njegov oblik i veličinu, a veća bržina znači i bolji rad računala. Odabrati možeš Core i3, Core i5, Core i7, AMD Athlon, Intel Celeron, Intel Core 2 Duo, Intel Core 2 Quad, Intel Pentium, Intel Xeon i druge.

Nemoj zaboraviti ni grafičke kartice koje mogu biti odvojene ili intergirane koje su najbolji izbor za laika, dok su one odvojene bolji izbor za one koje koriste zahtjevnije igre.

Važna je komponenta računala i RAM jer što je veći to će brzina računala biti veća, ali i njegova snaga. Odabrati možeš i operativne sisteme, a glavni su Windows i MacOS te veličinu hard diska koja može iznositi od nekoliko giga- do nekoliko terabajta

Prikaži više
Savjeti 0
15 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka