Bazeni i oprema

(46 proizvoda)

Danas se mnogi odlučuju za kupovinu bazena, koji predstavlja odličnu zabavu za cijelu porodicu. Ako razmišljaš o kupovini bazena ili tražiš dodatnu opremu za postojeći bazen u ponudi ti je široka paleta različitih proizvoda. Da bi ti izbor bio lakši, prije kupovine pregledaj kompletnu ponudu, međusobno usporedi različite proizvode i sebi olakšaj odluku.

U kategoriji Bazeni možeš pronaći sve od najrazličitijih bazena i proizvoda za zabavu u bazenu, do pumpi za bazene i filtera, kao i proizvoda za čišćenje bazena, opreme i pribora za bazene i proizvoda za održavanje vode.

Bazeni se razlikuju prema veličini, obliku i tehnici izgradnje. Možeš birati između okruglih, ovalnih, pravokutnih i drugih oblika bazena, ovisno o prostoru na kome ga želiš smjestiti. Ovisno o načinu gradnje bazene dijelimo na montažne i ugradbene, a montažni mogu biti ugradbeni montažni ili samostojeći. Odluka o tome koji bazen izabrati, ovisi o tome koliko brzo želiš postaviti bazen i koliko mora biti težak.

Samostojeći bazeni su izuzetno jednostavni za postavljanje, a obično se sastoje od metalnih oboda i obloge od PVC folije. Sa druge strane, ugradbeni bazeni zahtijevaju više vremena za postavljanje, ali su zbog snažne čelične konstrukcije i mnogo trajniji. Na primjer, ukoliko tražiš cjenovno povoljniju varijantu, postoje i razni bazeni na napuhavanje u mnogim dimenzijama. Veoma popularna vrsta su i masažni bazeni, kod kojih je glavna funkcija oslobađanje organizma od svakodnevnog stresa. Takvi bazeni omogućavaju korisniku različite vrste masaža , ali moraju biti zagrijani i održavani sa uređajem za čišćenje.

Prilikom kupovine bazena su ti potrebni i dodaci za održavanje vode, kao što su različiti filteri, grijači za bazen, granule klora, dozatori klora, sredstva za prezimljavanje. Da bi osigurao higijenu na tržištu su ti dostupni različiti proizvodi za čišćenje bazena - usisivači, setovi za čišćenje, četke, čistači itd. U ponudi pumpi i filtera za bazene su ti toplotne pumpe, filteri za pumpu, filter pumpe i druga oprema.

Provjeri ponudu proizvoda za zabavu u bazenu, među kojom možeš pronaći igračke i igre na napuhavanje.

Prikaži više
46 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
Oduvijek sanjaš o vlastitom bazenu u svom vrtu, ali nemaš dovoljno financijskih sredstava? Možda tvoj san nije tako d...
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka