Kuhinjski pribor

(260 proizvoda)

S veseljem kuhaš, ali još radije pečeš? Sanjaš o mirisu svježe pečenog kruha? Pokvarila ti se vaga i ne možeš pripremati svoje najdraže slastice? Možda želiš živjet zdravije i zato tražiš kvalitetan sokovnik s kojim je priprema voćnih napitaka jednostavna. Prije kupnje pogledaj šaroliku ponudu različitih proizvoda među kojima ćeš sigurno naći potreban kuhinjski pribor.

U kategoriji Mali kućanski aparati možeš birati među aparatima za pečenje kruha, grijačima vode, vagama, multiprakticima, rezačima i sokovnicima te kuhinjskim robotima, a na raspolaganju su i aparati za kavu te sva druga kuhinjska oprema i pribor kao što su posude, tave, lonci, čaše, zdjelice i sve ostalo što moraš imati u kuhinji.

Ako želiš peći kruh i olakšati si rad, razmisli o kupnji aparata za pečenje kruha koji ti omogućuje da navečer u njega staviš sve sastojke , uključiš primjereni program, postaviš tajmer, a ujutro te probudi miris svježe pečenog kruha. Jedini nedostatak takvog aparata je da zauzima dosta prostora što bi u manjim kuhinjama mogao biti problem. U takvim slučajevima se možda bolje odlučiti za kupnju multipraktika ili kuhinjskog robota koji brzo i jednostavno mijesi tijesto, a može ga se koristiti i za druge stvari.

Kuhanje možeš pojednostaviti s grijačem vode koji za zagrijavanje vode troši manje energije nego štednjak, a i radi dosta brže. U ovoj kategoriji možete izabrati kuhinjsku vagu i različite rezače i drugi pribor, a za ljubitelje kave na raspolaganju su različiti modeli aparata za kavu.

Sastavni dio skoro svake kuhinje postaju i sokovnici pomoću kojih možeš napraviti napitke od voća i povrća – razne smoothije. Pri kupnji pripazi da je aparat dovoljno jak i da je njegovo čišćenje jednostavno – poželjno je da se može prati u perilici posuđa.

Prikaži više
260 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
Prilikom kupnje multipraktika, nema posebne formule koja će vam reći koji je dobar, a koji loš. U većini slučajeva, l...
Kuhinjski pribor kao rezač, sokovnik i vaga, olakšavaju vam pripremu vaših najdražih jela te su neprocjenjivi kuhinjs...
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka