Depilatori

(31 proizvod)

Dosta ti je stalnog brijanja dlačica i planiraš kupiti depilator? Odstranjivanje dlačica za mnoge žene predstavlja pravu gnjavažu, a problem je dobro poznat i muškarcima. Na tržištu je mnogo proizvoda i teško je izabrati pravog zato dobro pogledajte i proučite ponudu.

Moguće je naći depilatore i epilatore. Depilatori s britvicama odstrane dlake s površine kože, a rezače imaju namještene na pomičnoj glavi. Prednost je ta da su jednostavni za korištenje i brzi u radu. Ne trebaš sapun ili vodu te su zato primjereni i za putovanja. Njihov nedostatak je da djeluju na principu rezanja dlaka zbog čega, dugoročno, dlačice ne postaju slabije.

Na drugoj strani epilatori iščupaju dlačicu skupa sa korijenom. Opremljeni su malim kliještima koji ulove dlaku i potegnu ju van iz kože. Prednost je veća uspješnost pri dugotrajnom uklanjanju dlaka, a nedostatak bol i nadražena koža.

Pri izboru depilatora nemoj zaboraviti provjeriti kakvu tehnologiju koristi. Neki se mogu pohvaliti s IPL tehnologijom koja se često nudi i u kozmetičkim salonima. Razlikuju se po tome pune li se električki ili baterijski, ili pak oboje. Baterijski depilator praktičan je za putovanja, a električni depilator je primjereniji za kućnu upotrebu.

Informiraj se o brzini depilatora i o tome koliko je nježan prema koži. Aparati koje su razvili stručnjaci s područja dermatologije korisnicima su ugodniji za upotrebu. Veličina i širina glave depilatora utječe na vrijeme potrebno za uklanjanje dlaka, zato i tome posveti pozornost.

Prikaži više
Savjeti 0
31 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka