Potraži među prikazanim proizvodima

Dezodoransi

(45 proizvoda)

Vaš stari dezodorans vas nije dorastao zadatku i u potrazi ste za novim? Možda tražite antiperspirant kojim bi bio učinkovit u borbi protiv obilnog znojenja? Pogrešno odabrani dezodorans neće proizvesti željeni učinak pa prije kupovine dobro provjerite različite vrste i proizvođače dezodoransa, usporedite ih i izaberite najboljeg.

U kategoriji Dezodoransi možete birati s obzirom na brand, cjenovni razred te s obzirom na to da li je namijenjen ženama ili muškarcima. Dezodoransi sadrže tvari koje neutraliziraju djelovanje bakterija te time sprječavaju nastajanje neugodnih mirisa. U osnovi su podijeljeni na roll-on dezodoranse i dezodoranse u spreju pri čemu svaki ima svoje prednosti i mane.

U slučaju da je vaša koža pretjerano osjetljiva odaberite dezodorans bez alkohola. Provjerite ponudu dezodoransa koji sadrže eterična ulja, umjesto agresivnih kemijskih spojeva, te time sprječavaju neugodan miris. Roll-on vrste dezodoransa jednostavne su za korištenje i prednosti im je što ih se može precizno nanijeti na željeno područje. Roll-on dezodoransi uglavnom ne sadrže alkohol pa su time primjereniji osjetljivoj koži. Nedostatak roll-on dezodoransa krije se u tome što uglavnom ostavljaju trag na odjeći, posebno tamnoj, ali taj problem možete riješiti odabirom dezodoransa koji provjereno, ne ostavlja tragove. Na drugoj strani nalaze se dezodoransi u spreju koji se uglavnom brzo suše, često sadrže alkohol i aerosole koji mogu izazvati peckanje prilikom nanošenja.

Ako se obilno znojite, primjeren odabir bio bi antiperspirant koji sužava pore te time smanjuje znojenje. Naravno, na tržištu su vam dostupni i dezodoransi u kristalu koji slojem kristalnih soli sprječava razvoj bakterija te time smanjuje mirise. Konačan odabir, naravno, ovisi o pojedincu i specifičnostima njegove kože.

Prikaži više
Savjeti 0
45 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka