Dijelovi za bicikle

(205 proizvoda)

Kupuješ upravljač ili ručice za svoj bicikl, a ne znaš koje izabrati? Imamo rješenje! Prije kupovine, provjeri što je sve u ponudi i tako osiguraj sebi pametnu kupovinu! U kategoriji upravljača i ručki, u ponudi su ti gripovi, rogovi upravljača, drške upravljača, ručke kočnica, kao i ostale komponente. Prilikom izbora upravljača za bicikl, prvo provjeri za koju je vrstu bicikla, da li je dobro ergonomski oblikovan, da li osigurava veću stabilnost i udobnost tijekom vožnje.

U ponudi sjedišta za bicikle možeš pronaći široku ponudu raznih modela sjedišta presvlaka za sjedišta, kao i stega za sjedišta. Sjedišta razlikujemo u odnosu na tip bicikla, i to na brdska, cestovna i ostala, a pored toga sjedišta mogu biti i rekreativna i takmičarska, a razlikujemo i muška i ženska. Pri izboru biciklističkog sjedišta, ključno je da sjedište bude podešeno na pravoj visini. Rekreativci obično sjedište postavljaju malo niže, ali postoji mnogo načina da se izračuna idealna visina sjedišta, koje ti može pomoći i tako osigurati veću udobnost tijekom vožnje.

U našoj ponudi ćeš pronaći mnoge zamjenske dijelove, koji će ti dobro doći u slučajevima da trebaš zamijeniti oštećeni dio, bilo sam bilo u servisu za bicikle. U svakom slučaju, preporučamo ti da prije kupovine potrebnog dijela za zamjenu, kod nas pogledaš ponudu proizvoda i njihove cijene. U ponudi ćeš naći kočione diskove, poluge za kočenje, kočione obloge, kočione pločice, rotor i ostalu opremu, koja ti je potrebna za siguran kočioni sustav svakog bicikla.

Da bi ti vožnja bicikla bila ugodno iskustvo, preporučamo ti da se pobrineš da je tvoj bicikl uvijek i svuda u odličnom stanju. Da bi tvoj bicikl bio održavan i redovno servisiran, potrebno je brinuti se tijekom cijele godine, jer je bicikl na visokim i niskim temperaturama, izložen padavinama i drugim fizičkim nepogodama. Za perfektno stanje bicikla ćeš se pobrinuti redovnim pregledom kod kuće, kao i redovnim pregledima u ovlaštenom servisu.

Prikaži više
Savjeti 0
205 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka