Čišćenje

(196 proizvoda)

Pitaš se kako do čistog i urednog doma? Sredstva i uređaji za čišćenje osigurat će da tvoj dom bude čist, ugodnog mirisa, a također ih možeš koristiti na drugim mjestima, kao što su radna mjesta, skladišta, itd. To su svestrani proizvodi koji olakšavaju neugodno čišćenje, ali tržište je teško izabrati između različitih deterdženata. Prije kupnje provjeri široku ponudu i olakšaj sebi konačnu odluku.

Sredstva za čišćenje se razlikuju ovisno o vrsti površine i nečistoći za koje su namijenjena, jer mogu sadržavati različite sastojke. Prema vrsti površine dijelimo ih na sredstva za čišćenje stakla, drva, tekstila, plastike, kućanskih aparata, posuda. Za učinkovito čišćenje obično sadrže određene opasne kemikalije, ali danas je već dostupno na tržištu puno sredstava za čišćenje koja sadrže minimalnu količinu tih tvari. Možeš odabrati i organske proizvode za čišćenje bez opasnih tvari koja ne zagađuju naš planet. Obično su takva sredstva za čišćenje malo skuplja, ali u pogledu kvalitete mogu se natjecati s drugima.

Među uređajima za čišćenje na raspolaganju su ti različiti proizvodi, od najjednostavnijih, kao što su metle, do naprednih, kao što su parni čistači. Metla je jedan od osnovnih alata za čišćenje, koja se može naći u gotovo svakom kućanstvu. Ako se odlučiš na kupnju obične metle, pažnju trebaš posvetiti širini - uža metla omogućuje pristup kutovima i drugim problematičnim područjima, dok na većim ravnim površinama bolje dođe široka metla, koja jednim zamahom očisti veći prostor.

Ako si u potrazi za nečim naprednijim, tu su i baterijske metle koje priključiš u struju. Ova metla ne postaje prašnjava i učinkovito mete svo smeće. Za udobnije metenje možeš izabrati pametnu preklopnu metlu, koja ti omogućava prilagođavanje duljine drške i četke po širini. Možeš birati između raznih krpa, setova za čišćenje, strojeva za čišćenje, lopatica, ukratko, možeš pronaći sve što ti je potrebno za uredan i čist dom.

Prikaži više
196 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
Čistoća svakog doma u velikoj mjeri ovisi o navikama ukućana, kontinuitetu i upornosti u održavanju navika. Značajnu ...
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka