Mačke

(111 proizvod)

Planiraš li uskoro kupiti mačku ili te već jedna čeka svaki put kad dođeš kući? Mačke vole imati ugodan život, tako da je izbor odgovarajuće opreme za ove male životinje presudno. Opreme za mačke na tržištu je jako puno, i među svim tim proizvodima teško je pronaći one prave, tako da prije kupnje pogledaj cijelu ponudu i olakšaj si izbor. U našoj ponudi možeš naći veliki broj proizvođača mačje hrane i opreme iz različitih online trgovina i to sve na jednom mjestu.

Pribor za mačke uključuje sve, od hrane, igračaka, kreveta i košare, do proizvoda za higijenu, njegu, ovratnika i uzice, posuda, poslastica i vitamina, wc-a i opreme za transport, koju svakako dosta puta trebaš tijekom života svake mačke. Pri odabiru opreme, važno je da je prilagođena pasmini i veličini mačke i njenom mjestu boravka (bilo da je kućna mačka ili slobodno izlazi van).

Najvažniji je odgovarajući odabir hrane za mačke, jer je bitno da malim životinjama omogućiš unos svih potrebnih sastojaka za zdrav i ugodan život. Kvaliteta odabrana hrane također se ogleda u izgledu dlake životinje, pa je tu potrebna posebna pažnja. Možeš odabrati mokru hranu, suhu hranu, i razne komplete, gdje možeš pronaći kombinaciju obje vrste. Ako imaš mačku u kući, potrebno je odabrati poseban krevet odnosno košaru, koja je obično napravljena u kombinaciji s posebnim mačjim jastucima.

Vrlo je bitno pobrinuti se za odgovarajući mačji WC. Postoje oni s rubom, gdje je nemoguće iskopati pijesak iz spremnika, te oni s poklopcem i vratašcima za ulaz kako bi se spriječilo širenje mirisa. Važno je kupiti onu vrstu pijeska koja mački ne smeta (ne nadražuje kožu i ne uzrokuje alergije). Također možete odabrati neki od mnogih proizvoda za njegu mačaka, kao što su razne četke, češljevi i zaštita od parazita.

Mačke na dnevnoj bazi zahtijevaju određenu fizičku aktivnost, i stoga su ključni dio opreme mačje igračke, među kojima se nalaze različiti miševi, loptice, štapići s perjem i još mnogo toga. Sve više i više ljubitelja mačaka kupuje tzv. mačja stabla, na kojima mačka oštri kandže. Oni su često opremljeni i sa pločama za sjedenje i spavanje, koje omogućuju životinjama da tu provode svoje slobodno vrijeme.

Prikaži više
111 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
Hoće li u tvoj dom doći mačka ili već imaš mijaukajučeg dlakavca kod kuće? U svakom slučaju, moraš se pobrinuti za od...
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka