Školske torbe i ruksaci

(95 proizvoda)

Imati trendovski ruksak odnosno školsku torbu je želja svakog školarca. Kako izabrati takvog koji je moderan i udoban?

Prije kupnje provjeri ponudu raznolikih ruksaka i školskih torbi koje su moderne i funkcionalne te si tako olakšaj izbor.

Kategorija Školske torbe i ruksaci ti nudi torbe različitih priznatih marki kao što su Adidas, Target, Dakine, Ed Hardy i druge. Možeš birati između klasičnih torbi odnosno ruksaka s više pregrada i džepova, naramenica koje se mogu namjestiti, tvrdim dijelom za leđa i relativno male težine ili možete izabrati školski ruksak na kotačićima s ručicom koja omogućuje udoban put do škole. Takvi ruksaci su posebnu primjereni za prve razrede osnovne škole jer torbe mogu biti teške i do 10 kg. Preveliko opterećenje leđa može prouzročiti bol u ramenima i umor vratnih i leđnih mišića. Već u ranoj dječjoj dobi može doći do problema s kralježnicom koji će kroz godine samo rasti.

Ako želite školarcu kupiti ruksak bez kotačića provjerite da je donji rub ruksaka u visini stražnjice. Među starijim školarcima i đacima najpopularnije su torbe za na jedno rame koje ćete isto tako naći u ponudi, a preporučeno ih je nositi preko oba ramena da se težina rasporedi na cijelu kralježnicu. Može ih se koristiti kao školsku torbu ili torbu za slobodno vrijeme.

Osim običnog ruksaka ili školske torbe usporedite i različite višedijelne setove koji uključuju školske torbe, vrećice za školsku opremu ili cipele i pernice te druga pomagala.

Prikaži više
Savjeti 0
95 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka