Potraži među prikazanim proizvodima

Ljepila, trake, selotejpi

(24 proizvoda)

Ide ti na živce kada se selotejp na umotanom daru previše vidi? Svaki put iznova tražiš početak selotejpa? Selotejp kojeg koristiš se ne lijepi jednako na svaku površinu? Slično vrijedi i za ljepila koja se k tome još često i lijepe na prste. Ako želiš izbjeći takve probleme prije kupnje pogledaj raznoliku ponudu proizvoda s kojima će lijepljenje postati učinkovitije i jednostavnije.

Pri izboru ljepila, traka i selotejpa moraš razmisliti o namjeni korištenja. Za školsku djecu najprimjerenije je ljepilo u stiku koje će biti dovoljno dobro za razne školske zadaće, praktično je i lako za upotrebu. Ako trebate zalijepiti druge materijale koristite višenamjenska ljepila koja imaju visoka adhezijska svojstva. Takva ljepila su najčešće u tekućem stanju pa s njihovom upotrebom treba biti jako pažljiv.

Za lijepljenje se često koriste i različite trake i selotejpi koji su napravljeni od različitih materijala. Selotejp može biti proziran, bijeli ili u nekoj drugoj boji te ima jako široku upotrebu i namjenu. Ako trebate čvršće selotejpe razmilite o kupovini selotejpa veće širine ili ljepljivih traka koje imaju armirana pojačanja ( tzv. duct-tape). Kako bi upotreba bila praktičnija možete izabrati i različite stalke za selotejp, ručne ili stolne.

U lijepljenju vam mogu pomoći i pištolji za lijepljenje, za njih je potrebno imati posebno dizajnirane uloške sa ljepilom koje se postavi u pištolj. Zagrijavanjem se ljepilo otpušta i postaje fleksibilno pa je upotreba takvih pištolja sa ljepilima izrazito praktična i jednostavna i za najdelikatnije popravke.

Prikaži više
Savjeti 0
24 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka