Dopuna za zdravlje / imunitet

(553 proizvoda)

U hladnim zimskim danima i prelaznim godišnjim dobima naš imunološki sustav je najviše izložen, našem tijelu je potrebna pomoć pri obrani od bakterija i virusa. Dodaci prehrani za zdravlje i imunitet mogu biti tvoj najveći saveznik tijekom perioda bolesti i na niskim temperaturama, a njihova primjena nije samo za vrijeme bolesti, već i preventivno, kada smo potpuno zdravi.

Naše tijelo zbog svakodnevne preopterećenosti, nedostatka sna i slabe ishrane često ostaje bez potrebnih hranljivih tvari i drugih sastojaka koji održavaju tijelo zdravim. Zbog toga se preporučuje uzimanje dodataka za zdravlje i imunitet, naročito starijima, djeci i ljudima pod velikim stresom. Na tržištu se može pronaći velika ponuda proizvoda koji sadrže sve neophodne vitamine i minerale koji su potrebni našem tijelu, ali se pitamo da li su nam potrebni takvi dodaci. Najčešće našem tijelu nedostaju kvalitetne omega 3 masne kiseline, željezo, cink i vlakna.

Sve spomenuto je veoma važno za imunitet, a također i da bi se održala dobra probava i crijevna flora, koja se lako može narušiti uzimanjem antibiotika za vrijeme raznih bolesti. Antibiotici će, pored loših bakterija uništavati i one dobre, a za brzo reguliranje normalne probave pomaže uzimanje probiotika. Uzimanje dodataka prehrani za imunitet je posebno važno za ljude koji su u velikoj mjeri izloženi stresu na radnom mjestu. Sa pravim dodacima se lako može pomoći u zaštiti ćelija, stvaranju novih ćelija, održavanju kognitivnih funkcija i radu imunološkog sustava.

Prikaži više
Savjeti 0
553 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka