Alati i strojevi

(1550 proizvoda)

Vrt zahtijeva puno rada, odabir pravog alata pa za mnoge ljude predstavlja pravu noćnu moru. Da sebi pojednostaviš izbor, pogledaj cijelu ponudu alata za vrt i okućnicu, prije nego što se odlučiš na kupnju. Međusobno usporedi različite modele, marke i cijene i pronađi najbolji alat za sebe!

U ponudi alata za vrt i okolicu dostupne su ti grablje, motike, lopate, motike, ručne pile i škare, sjekire, vile i ostali vrtni alat - ukratko, sve što ti je potrebno za besprijekorno uređenje vrta. Tijekom rada sa granama i drvećem možeš si pomoći s vrtlarskim škarama s preciznim oštricama, klasičnim škarama za grane ili teleskopskim škarama s podesivim kutom rezanja. Tu su i škare za živicu i škare za šišanje trave. Bez obzira koju vrstu ručnih škara izabereš, pazi da su jednostavno za korištenje i izdržljive. Ručka najbolje da je ergonomski dizajnirana za udobnost tijekom rada, a također je važno da ostaci prilikom rezanja ne ostaju na oštricama.

Za teže zadatke dolaze u igru sjekire čija ponuda je vrlo raznolika. Tako možeš naći sjekire za daščice ili cijepanje. Obje imaju ručke različitih duljina, a mnoge od njih imaju neklizajuće ručke, koje mogu biti izrađene od drveta ili plastike. U vrtu uvijek dobro dođe vrtna pila. Odaberi onu s kompaktnom i laganom ručkom i kromiranim lukom te provjeri mogućnost stavljanja lista pile u različite položaje.

Za uređen vrt ključna je kvalitetna motika, ali prvo uzmi u obzir za koju svrhu je namjeravaš koristiti. Razlikuju se s obzirom na nastavak, jer neke su pogodnije, na primjer, za okopavanje krumpira, a druge za prozračivanje i omekšavanje tla. Od ručnog vrtnog alata ne zaboravi na grablje, vile i lopatu.

Među ostalom oprema za vrt i okućnicu možeš naći čak i lopatice, kultivatore, klinove za sadnju, grabilice, metle, četke i alat za branje voća.

Prikaži više
1550 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
U većini gospodarskih poduzeća trebamo strojeve i alate koji sami u većini slučajeva nisu dovoljni pa za rad i uspješ...
Za male kućne popravke ne morate imati radionicu punu alata, u većini slučajeva si možete pomoći sa nekim od alata ka...
Bez alata nema zanata! Svaki popravak lakši je i uspješniji sa dobrim alatom. S odgovarajućom opremom posao ćete obav...
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka