Njega djeteta

(215 proizvoda)

Nikako se ne možeš snaći među dječjim pelenama dostupnim na tržištu? Kupuješ kahlicu / tutu svom mališanu? Možda ti je potreban još koji proizvod za njegu djeteta. Kako biste izbjegli pogrešnu kupovinu, provjerite ponudu proizvoda za njegu i higijenu djeteta, usporedite proizvode i izaberite što vam je potrebno. U kategoriji Njega i higijena djeteta pronaći ćeš sve od pelena do kadica za kupanje, toplomjera, ručnika i ostalih proizvoda za njegu.

Među pelenama na raspolaganju su ti brojni brandovi, a ono na što najviše moraš paziti su materijali od kojih su pelene napravljene. Pazite da izaberete pelene od prirodnih, antibakterijskih, anti-upalnih i nepropusnih materijala. Naravno, birate ih prema veličini djeteta pa pozorno pročitaj oznake na proizvodu, obrati pozornost na propisanu dob i težinu djeteta.

Ako djetetu kupuješ kahlicu pogledaj modele koji su vam na raspolaganju. Uglavnom oko kahlica ne trebate komplicirati, možete ih birati s obzirom na oblik ili ukras na njima (neke su u obliku autića ili sličnih motiva). Provjeri da li je izabrana kahlica udobna za sjedenje i da li je napravljena od kvalitetne plastike. Neke od kahlica imaju i gumirane rubove, što može biti zgodno ako vas brine stabilnost i sigurnost djeteta.

Provjerite i ponudu dječjih kadica za kupanje sa zaobljenim rubovima za bezbrižne trenutke kupanja. Naći ćeš kade sa različitim motivima i omiljenim likovima poput Hello Kitty, a u istoj kategoriji potraži i ručnike za bebe setove kozmetike, češljeve i četke za kosu, nastavke za wc dasku te brojne druge proizvode za njegu najmlađih.

Prikaži više
Savjeti 0
215 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka