Stolno posuđe

(512 proizvoda)

Upravo si u fazi useljavanja ili se upuštaš u cjelovitu obnovu kuhinje? Ukoliko je barem jedan odgovor potvrdan, svakako na listi zadataka upisuješ kupovinu nove kuhinjske opreme, među koje svakako pripada uvijek neophodan pribor za jelo, servis za jelo, pribor za serviranje, posude i zdjele za serviranje, vrčevi, čaše i šalice. Da ne bi nepotrebno gubio vrijeme hodajući mnogim trgovačkim centrima, jednostavno pogledaj i odaberi kod nas bez napuštanja svoje kuće. Na internet stranici Jeftinije.hr možeš na posve transparentan i jednostavan način, sa samo nekoliko klikova, obići trgovačke police, a umjesto etikete, za svaki proizvod samo klikneš i pročitaš sve važne tehničke karakteristike.

Uz izgled i dizajn, pri odabiru stolnog posuđa pripazi na kvalitetan materijal izrade. Najpopularnija je i dalje keramika, među kojom dominira porculan. Sjajna keramička površina obično izgleda prekrasno, ali pripazi za način čišćenja i održavanja. Provjeri da li je odabrani servis za jelo prikladan za pranje u perilici posuđa, te da li se može koristiti za grijanje u mikrovalnoj pećnici.

Kod posuda za serviranje, zdjela, pladnjeva, šalica i čaša kao i kod drugog pribora i servisa za jelo možeš slobodno slijediti svoje želje, potrebe, ukuse i sklonosti. Ako si jedan od onih koji uvijek vodi brigu o izgledu vlastitog doma, kao i sve opreme u njemu, posude prilagodi stilu i dizajnu kuhinjske opreme. Za ljubitelje starina mogu se naći glamurozni komadi u baroknom stilu s raskošnim i raznoliko oblikovanim rubovima, a za ljubitelje tradicionalizma pogodne su vrlo jednostavno i jednoliko oblikovane posude.

Prikaži više
Savjeti 0
512 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka