Satovi, mjerači i GPS

(377 proizvoda)

Želiš li znati gdje se nalaziš, bez obzira na to jesi li usred grada ili planine? Trebaš dobar navigacijski uređaj koji te neće ostaviti na cjedilu ili se pak baviš sportom pa trebaš pulsmetar? Još prije kupovine GPS-a ili pulsmetra pregleda ponudu raznih proizvoda te pronađi pravi proizvod za sebe.

U ovoj kategoriji možeš birati između raznih GPS uređaja (ručnih i nautičkih), a u ponudi su i brojni satovi i pulsmetri te oprema za njih. Proizvodi su kvalitetno izrađeni, s različitim značajkama i funkcijama te različitih cijena pa ćeš zasigurno naći nešto za sebe. Birati možeš između proizvoda priznatih proizvođača, od kojih su najpoznatiji Garmin, Polar i Suunto.

Bez obzira na to trebaš li navigacijski uređaj koji će te usmjeravati u automobilu, na motoru ili jedrilici, tijekom trčanja ili hodanja, trebaš dobro promisliti prije kupovine. Promisli za kakve ćeš ga svrhe upotrebljavati jer o tome ovisi koliko robustan i vodootporan mora biti, kakva je njegova težina, odnosno trebaš li za njega neke dodatne nosače s pomoću kojih ćeš ga pričvrstiti na prijevozno sredstvo. Prije odabira provjeri koje zemljovide i mape uređaj već ima odnosno koje ćeš morati sam instalirati jer će tvoj GPS bez mapa biti beskoristan.

Ukoliko se rado baviš sportom, odaberi ručni navigacijski uređaj odnosno pulsmetar. Takvi mjerači su obavezna oprema za sve one koji žele pratiti svoj napredak, uspoređivati rezultate te s pomoću analize isplanirati buduće treninge. Odaberi robustan mjerač koji je vodootporan tako da ga možeš koristiti kod svih sportova, ne samo tijekom hodanja, trčanja i bicikliranja, već i tijekom plivanja ili ronjenja.

Prikaži više
377 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
Čini se da danas svaki dan na tržište dolazi novi sportski sat, koji obećava da će te dignuti s kauča i natjerati da ...
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka