Dječja igrališta i vozila

Dječja igrališta i vozila

Tražiš idealno dječje igralište ali ne znaš točno kojem se proizvođaču obratiti? Planiraš iskoristiti dvorište i vrt i klincima postaviti ljuljačke, tobogan ili slatku kućicu za igru za sate nezaboravne zabave? U kategoriji dječjih igračaka naći ćeš sve što možeš zamisliti! A kako bi ti kupovina bila što jednostavnija, provjeri raznoliku ponudu i međusobno usporedi različite proizvode.

Možeš birati među ljuljačkama, kućicama i šatorima, toboganima, trampolinima, igračkama na napuhavanje, pješčanicima, stolićima i stolicama ili dječjim bazenima. Proizvode možeš filtrirati s obzirom na proizvođača, odgovarajuću dob djeteta ili prema nekim drugim karakteristikama, a sve kako bi donijeli mudre kupovine odluke. Možeš birati među proizvodima koji su za sastavljanje i montažu vrlo jednostavni ili možeš potražiti kompleksnija dječja igrališta i sam se pozabaviti montažom.

Među najomiljenijim igračkama u ovoj kategoriji našle su se i ljuljačke kod kojih su ti dostupne osnovne ljuljačke sa sjedalom ili postaje za igru s više elemenata koje pored ljuljački uključuju i tobogan, uže ili stup za penjanje, ljestve itd. Svaki klinac će se zasigurno razveseliti svom vlastitom vrtnom toboganu, a mi ti omogućujemo jednostavnu i bezbrižnu kupovinu. Kod odabira tobogana pripazi na sigurnost jer tobogan ipak mora zadovoljiti nekoliko osnovnih kriterija za sigurnu i bezbrižnu igru. Prije svega pripazi da nema oštrih rubova i da ima sigurnosne visoke ručke za penjanje. U istoj kategoriji pogledaj i ponudu trampolina koji su i igra i zabava, ali i odličan način tjelovježbe.

Ako tvoje dijete već ima većinu ovih igračaka, možeš pogledati ponudu dječjih vozila. Ponuda je u toj potkategoriji prilično šarolika i velika i definitivno se nije jednostavno odlučiti za pravi model. Različita dječja vozila se razlikuju s obzirom na proizvođača, vrstu i pogon, pri čemu on može biti nožni, na pedale ili na baterije. U spomenutim potkategorijama dostupne su ti guralice, dječji bicikli, različita vozila u obliku automobila, traktora ili motora s pogonom na pedale ili baterije. Prije odabira dječjeg vozila provjeri da li je odabrani model preporučljiv starosti djeteta te da li je u potpunosti siguran za korištenje i igru.

Prikaži više
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka