Potraži među prikazanim proizvodima

Projekcijska platna

(25 proizvoda)

Razmišljaš o kupnji platna za projiciranje slike? Imaš doma kvalitetno kućno kino s projektorom koje si do sad usmjeravao na zid? To moraš čim prije izbjeći jer će slika na projekcijskom platnu biti kvalitetnija, a time će i gledanje sadržaja biti ugodnije. Prije kupnje pogledaj ponudu različitih platna i izaberi najprimjereniji za svoje potrebe.

Na raspolaganju su modeli različitih vrsta: projekcijska platna koja se ručno podižu, motorizirana platna odnosno platna koja se električki podižu, mobilna to jest prijenosna projekcijska platna te fiksna projekcijska platna. Na raspolaganju su vam u različitim dimenzijama.

Radi se o uređaju koji je sastavljen iz površine i potpornog elementa, namjena uređaja je prikazivanje slike proizvedene projektorom. Koriste se za različite prilike, možemo ih naći u kino dvoranama, školama, na otvorenim prostorima itd. Privatno se upotrijebljavaju prvenstveno u kućnim kinima gdje ih možeš upotrijebiti umjesto televizije.

Projekcijska platna koja se ručno podižu su najjednostavnija za upotrebi, istovremeno i financijski najpristupačnija. Mogu biti fiksirana na zid ili u strop, otvaraju se i zatvaraju jednostavnim potezom ruke.

Motorizirana platna odnosno platna koja se električki podižu djeluju na isti način s razlikom da za otvaranje i zatvaranje ne trebaju fizičku silu nego koriste električnu energija. Takva su platna najčešće namijenjena kućnim kinima.

Postoje još i mobilna to jest prijenosna projekcijska platna koja se brzo postave i pospreme, dakle primjerena su za nošenje okolo. Zadnja su fiksna projekcijska platna koja su uokvirena i neprijenosna.

Pri kupnji, pažnju posveti prvenstveno načinu postavljanja jer moraš znati želiš li platno postaviti na zid ili na strop.

Prikaži više
Savjeti 0
25 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka