Zimski sportovi

(1261 proizvod)

Voliš zimske sportove? Što je ljepše od spuštanja niz lijepe bijele padine okolnih brda! A možda si više ljubitelj klizanja. U svakom slučaju, na tržištu sportske opreme nudi se vrlo raznolika ponuda, a vjerojatno ti je teško izabrati među svime što je na raspolaganju. Da bi sebi omogućio dobru kupovinu, pogledaj cijelu ponudu i pronađi samo najbolje za sebe.

Kategorija opreme za zimske sportove sadrži sve, od skijaške i snowboard opreme, opremu za skijaško trčanje, turno skijanje i ostale zimske sportove, kao što su sanjkanje i klizanje na ledu.

Ponuda skijaške opreme uključuje skije, pancerice, vezove, naočale za skijanje, te ostalu skijašku opremu, kao što su palice, torbe za skije, čizme, rukavice i zaštitna oprema. Ako umjesto skijanja radije daskaš na snijegu, provjeri širok izbor snowboardova dasaka, vezova, snowboard čizmi i druge opreme.

Svi koji se amaterski ili profesionalno bave skijaškim trčanjem, mogu prije kupovine opreme provjeriti ponudu skija, čizmi i ostalog pribora. Za one više adrenalinske sportaše tu je turno skijanje, za koje su potrebne turno skije, čizme, vezove i dodatnu opremu.

U ponudi opreme za sanjkanje možeš naći bob, sanjke, zračne jastuke za sanjkanje i drugu opremu, a ako više voliš klizanje, provjeri ponudu raznih modela klizaljki svih renomiranih proizvođača.

Prikaži više
1261 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
Da li i ti spadaš među ljubitelje skijanja ili snowboard-anja ? Tražiš odgovarajuću sportsku opremu za početak zimske...
Da li i ti spadaš među ljubitelje skijanja ili snowboard-anja ? Tražiš odgovarajuću sportsku opremu za početak zimske...
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka