Fitnes i vježba

(2430 proizvoda)

Tko ne želi ljepše i bolje oblikovano tijelo? Ako isto vrijedi i za tebe, što prije pogledaj bogatu ponudu različitih proizvoda koji ti mogu biti od koristi. Prije kupovine, provjeri njihove karakteristike i cijene, usporedi ih međusobno i izbjegni pogrešnu odluku. U ovoj kategoriji su ti na raspolaganju fitnes sprave i razni dodaci za aerobik, vježbanje i gimnastiku, kao i sva ostala oprema, koja ti je potrebna da bi postao i ostao fit. Sa različitim sigurnosnim pojasevima, sobnim biciklima, strunjačama, loptama i drugim dodacima možeš poboljšati svoju kondiciju, čak i u vlastitoj dnevnoj sobi.

Za oblikovanje ruku i nogu kao i stražnjice, trbuha i drugih mišića, možeš koristiti različite sprave, koje su napravljene u te svrhe, ali možeš se odlučiti i za vježbanje cijelog tijela. Isti efekt ćeš postići i sa različitim vježbama, koje ćeš lakše raditi na adekvatnoj strunjači, koja mora biti dovoljno velika i udobna. Ukoliko vježbaš u hladnom prostoru, izaberi strunjaču, koja je dovoljno debela, da ti na podu ne bi bilo hladno.

Prilikom vježbanja mogu ti pomoći razni dodaci, koji ti omogućavaju, da vježbe radiš pravilno i intenzivno, a takvo vježbanje je raznovrsnije i zanimljivije. U ponudi su ti i razne lopte, konopci za preskakanje, balans jastuci, gimnastički obruči i drugi rekviziti, sa kojima brzo i jednostavno brineš o svom tijelu. Ako puno sjediš, možeš stolicu zamijeniti posebnom loptom za sjedenje, koja ne samo da rasterećuje kičmu, već je i jača. Lopta te tjera da sjediš pravilno i uspravno, a možeš je koristiti i u za namjene: sa njom možeš raditi i razne vježbe, a djeca će se sa njom veselo igrati.

Prikaži više
2430 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka