Perilice posuđa

(367 proizvoda)

Odabir nove perilice posuđa može biti prava noćna mora, jer je teško odlučiti se između svih proizvođača i modela dostupnih na tržištu. Ako kupuješ perilicu posuđa za svoju kuhinju ili kao poklon, prvo provjeri različite proizvode, međusobno ih usporedi i na taj način pojednostavi sebi odluku.

Za mnoge ljude perilica posuđa i dalje predstavlja luksuzni kuhinjski uređaj, jer u mnogim kuhinjama jednostavno nema dovoljno mjesta za nju. Ipak, perilice posuđa donose brojne prednosti - ne samo da nam uštede mnogo vremena i energije u odnosu na ručno pranje, već omogućavaju i dezinfekciju posuđa, čime se poboljšava higijena. Možeš birati između raznih proizvođača, među kojima su najčešći Bosch, Electrolux, Candy, Samsung, Gorenje i Beko.

Perilice posuđa razlikuju se ovisno o raznim karakteristikama, među kojima je prva širina perilice, koja mora, naravno, odgovarati prostoru za koji je namijenjena. Dakle, prije nego što počneš birati među različitim strojevima, izdvoji one koje nisu točnih dimenzija. Perilice posuđa mogu biti samostojeće ili ugradbene. Ugradbene su instalirane pod radnu ploču, a na vrata se onda namjesti ukrasna vrata kuhinjskih elemenata. Samostojeće perilice posuđa stoje među ostalim elementima, a njihova prednost je jednostavna instalacija u kuhinju.

Perilice posuđa podijeljene su u energetske razrede od G do A +++, pri čemu A+++ predstavlja minimalnu potrošnju energije (tri +++ znači 30% manje potrošnje električne energije). Perilice posuđa razlikuju se ovisno o učinkovitosti pranja i učinkovitosti sušenja (slični razredi kako kod energetske učinkovitosti) i ovisno o tome da li je upravljačka ploča vidljiva ili skrivena. Prije kupnje odabrane perilice pročitaj detaljan opis koji definira značajke uređaja. Nemojte se zaboraviti raspitati o razini buke koja je navedena na energetskoj oznaci i broju postavki koje uređaj ima.

Posebno korisne su sljedeće funkcije: senzor čistoće vode koji automatski prepoznaje količinu prljave vode i prema tim podacima podešava duljinu programa i količinu vode; polovično pranje, koje štedi energiju i vodu kada stroj nije potpuno napunjen; zaštita ulazne cijevi od izlijevanja vode, koji sprječava izljevanje vode iz perilice posuđa.

Prikaži više
367 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
Kada kupujete kuhinju vi odlučujete kako ćete ju opremiti i s kojim aparatima, također birate materijal od kojeg će b...
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka