Ozljede i liječenje

(146 proizvoda)

Znaš kako se treba ponašati u slučaju ozljede? Što koristiti za previjanje rana i što u slučaju uganuća zgloba? Pogledaj veliku ponudu proizvoda za liječenje ozljeda i uvjeri se da imaš sve potrebne proizvode za slučaj nesreće.

Zakrpe, sredstva za dezinfekciju i otopine te obavezni i sanitetski materijal su proizvodi koji ne smiju nedostajati ni u jednom domu, a različite flastere i zavoje obično kupimo poslije ozljede da s njima zaštitimo i stabiliziramo preopterećen i ozlijeđen dio tijela.

Za manje porezotine, ogrebotine i slične ozljede, liječenje je jednostavno jer na njih samo nalijepiš flaster primjerene veličine i oblika kojeg ne treba mijenjati svaki puta kada je u kontaktu s vodom, a preporuča se i flaster u spreju koji ranu očisti, navlaži i pomaže pri cijeljenju. Takav sprej nadomjesti otopinu za dezinfekciju. Isti učinak imaju posebne kreme koje istovremeno obnavljaju ozlijeđenu kožu.

Za liječenje većih ozljeda, opeklina ili rana možeš koristiti različite gaze, povoje, poveze, mrežice, obloge i drugi sanitetski materijal. Neki od proizvoda su samoljepivi i zato za njihovo korištenje ne trebaš dodatna pomagala dok će za druge biti potrebna medicinska traku za lijepljenje koja će se pobrinuti da gaza ostane na svom mjestu.

Kad dođe do otekline, udarca, uganuća ili sloma neophodno je da na ozljedu ne zaboraviš kada zacijeli. Opterećeni ud možeš stabilizirati zavojem, a prije ili poslije fizičke aktivnosti ga ugrijati kremom za masažu mišića s čime ćeš spriječiti daljnje ozljede.

Prikaži više
Savjeti 0
146 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka